کاربری مسکونی خانه‌های تبدیل‌شده به مدرسه حفظ می‌شود

استاندار البرز گفت: در راستای نهضت مدرسه‌سازی استان، مقرر شد تمام خانه‌هایی که به منظور توسعه فضاهای آموزشی مورد استفاده قرار می‌گیرند، کاربری مسکونی خود را حفظ کنند تا ضمن جبران کمبود سرانه آموزشی از حقوق مالکان نیز صیانت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، مجتبی عبداللهی امروز _شنبه بیست‌ونهم آذر_ در جلسه نهضت مدرسه‌سازی استان، اظهار کرد: با توجه به تراکم جمعیتی بالا و محدودیت زمین در البرز، استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود یک ضرورت است و این سیاست می‌تواند به تسریع در تأمین فضای آموزشی کمک کند.

وی با اشاره به بررسی مسائل و موضوعات مرتبط با مدارس غیردولتی در این جلسه، افزود: مدارس غیردولتی در سال‌های اخیر نقش مؤثری در ارتقای سرانه‌های آموزشی استان ایفا کرده‌اند و حمایت از این مجموعه‌ها که در کنار دولت به آموزش دانش‌آموزان کمک می‌کنند، از رویکردهای جدی مدیریت استان است.

استاندار البرز خاطرنشان کرد: در نظر گرفتن تدابیر حمایتی از مدارس غیردولتی، در کنار توسعه مدارس دولتی، موجب ارتقای کیفیت آموزش، افزایش دسترسی دانش‌آموزان به فضاهای آموزشی استاندارد و ایجاد تعادل در نظام آموزشی استان خواهد شد.

عبداللهی تاکید کرد: نهضت مدرسه‌سازی در البرز با مشارکت دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و خیران مدرسه‌ساز با جدیت ادامه پیدا خواهد کرد.

کد خبر 934148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.