طغیان رودخانه‌ها در قلعه‌گنج و انسداد دو محور ارتباطی

فرماندار قلعه‌گنج با اشاره به بارندگی‌ و طغیان رودخانه‌ها، از مسدود شدن دو محور ارتباطی شهرستان به سمت هرمزگان و سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، مجید احمدی کهن‌، امروز _جمعه بیست‌وهشتم آذر_ در جمع اصحاب رسانه، از مسدود شدن محور قلعه‌گنج-هرمزگان خبر داد و اظهار کرد: مسیر قلعه‌گنج - سیستان و بلوچستان در محدوده روستای چاه‌زنگی به دلیل شرایط جوی نامناسب و طغیان رودخانه‌ها بسته شده است.

وی با بیان اینکه روستای کلات‌مالک به علت سقوط تیر برق دچار قطعی برق شده است، افزود: تمامی رودخانه‌های منطقه در پی بارش‌های اخیر طغیان کرده و دسترسی تعدادی از روستاهای شهرستان مسدود شده است.

فرماندار قلعه‌گنج خواستار رعایت نکات ایمنی و پرهیز از سفرهای غیرضروری از سوی شهروندان شد و گفت: تمامی نیروهای ستاد بحران شهرستان در منطقه حضور دارند و عملیات امدادرسانی و پایش وضعیت ادامه دارد.

کد خبر 933829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.