دولت با تکیه بر نظرات مردم به بازار نظارت کند

امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها با تأکید بر ضرورت مردمی بودن مدیریت کشور و توجه جدی به نظرات کارشناسان و مردم، گفت: هر مسئولی که گوش شنوا برای شنیدن سخن درست داشته باشد، توفیقات بیشتری خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، آیت‌الله سید محمد سعیدی، امشب _ پنجشنبه بیست و هفتم آذر_ در دیدار وزیر جهاد کشاورزی و هیئت همراه، اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی، به برکت انقلاب اسلامی و هدایت‌های حضرت امام خمینی (ره) و پس از ایشان مقام معظم رهبری، مردم جلوه‌ای از حاکمیت اسلام را مشاهده کرده‌اند و ذائقه آنان با ویژگی‌های یک حاکم اسلامی آشنا شده است.

وی با بیان اینکه دولت‌هایی که با رأی مردم انتخاب می‌شوند، با سلایق مختلف امور را تمشیت می‌کنند افزود: به‌جز موارد استثنایی، جریان‌ها و جناح‌های سیاسی قصد حرکت در مسیر غیرحق را ندارند؛ اختلاف‌ها بیشتر در سلیقه‌هاست. مهم آن است که مسیر صحیح و صریح را از رهبری معظم انقلاب دریافت کنیم؛ مسیری شفاف که از دلسوزی و نگاه عمیق ایشان به مسائل نشئت می‌گیرد.

امام جمعه قم ادامه داد: گاهی برخی مسئولان یا حتی مردم حکمت برخی رهنمودها را در ابتدا درک نمی‌کنند، اما با گذر زمان و رخداد حوادث، به بخشی از آن پی می‌برند.

تولیت آستان مقدس کریمه اهل‌بیت (س) با اشاره به مردمی بودن حکومت اسلامی گفت: مردم نسبت به دولت‌ها و از جمله دولت محترم آقای دکتر پزشکیان نظرات ارزشمندی دارند و مسئولان باید این نظرات را بشنوند و تنها به گزارش‌های وزرا و مدیران اکتفا نکنند. در حوزه کشاورزی که ارتباط مستقیم با مردم دارد، توجه به دیدگاه‌های مردمی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

آیت‌الله سعیدی با تاکید بر ضرورت شفافیت در مدیریت کشور اظهار کرد: مسئولان باید مسائل را جز در موارد امنیتی برای مردم شفاف بیان کنند. همان‌گونه که رئیس‌جمهور محترم نیز در سخنان خود تصریح کردند، اگر کسی توان حل مسئله‌ای را دارد، وارد میدان شود و کار را پیش ببرد. اختیاراتی که به استانداران داده شده نیز بر همین اساس است؛ زیرا آنان اشراف کامل بر مسائل استان دارند.

وی ادامه داد: هر وزیر، مدیر یا استانداری که گوش شنوا برای شنیدن سخن درست داشته باشد، موفق‌تر خواهد بود و خداوند نیز برکت بیشتری به کار او خواهد داد. پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله با آن مقام عصمت، گاهی از مردم نظر می‌خواستند. نمونه آن در جنگ احزاب است که سلمان فارسی طرح خندق را پیشنهاد داد و پیامبر همان را اجرا کردند و نتیجه‌ای بسیار موفقیت‌آمیز به همراه داشت. این نشان می‌دهد که توجه به نظرات خیرخواهانه مردم بسیار اثرگذار است.

استاندار با اشاره به جایگاه مردم در نگاه دینی گفت: مردم عیال خدا هستند و هرکس بیشتر به آنان خدمت کند و مشکلات معیشتی، فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی آنان را برطرف سازد، مشمول برکت الهی خواهد شد. امیدواریم خداوند به شما، رئیس‌جمهور محترم و همه مسئولان توفیق دهد تا در این مسیر موفق باشید و باران و برف رحمت الهی بر کشور نازل شود و مشکلات معیشتی و کشاورزی مردم کاهش یابد.

کد خبر 933760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.