هیچ دولتی بدون فعال‌سازی ظرفیت‌های مردمی نمی‌تواند از پتانسیل‌های جامعه بهره‌برداری کند

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به با فعال شدن درگاه الکترونیکی مشارکت‌ها ویژه سازمان بهزیستی کشور با قابلیت تعیین دقیق محل هزینه‌کردها گفت: هیچ دولتی بدون فعال‌سازی ظرفیت‌های مردمی نمی‌تواند از پتانسیل‌های جامعه بهره‌برداری کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، سید جواد حسینی امروز -چهارشنبه بیست‌وششم آذر- در نشست شورای مشارکت‌های مردمی استان یزد اظهار کرد: دولت با الهام از مفاهیم قرآن و نهج‌البلاغه، سه‌ضلعی را برای حکمرانی طراحی کرده که تحقق عدالت و افزایش بهره‌وری خدمات را دنبال کند که دو محور اصلی این راهبرد، محله‌گرایی برای دسترسی عادلانه و توسعه مشارکت‌های مردمی است.

وی با اشاره به تدوین طرح زیست‌بوم جامع مشارکت با ۱۲ راهبرد کلیدی شامل توسعه جغرافیایی، توسعه قشری، شبکه‌سازی تشکل‌ها و تسهیل ارتباطات افزود: هدف از این طرح، افزایش هم‌افزایی و بهره‌وری مشارکت‌های داوطلبانه است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به حضور داوطلب متخصص در ۱۱ هزار گروه تحت پوشش بهزیستی گفت: با ساماندهی و واگذاری اختیار بیشتر به این شبکه در قالب اجرای برنامه‌های محله‌محور، تعداد داوطلبان می‌تواند به ۴۰۰ هزار نفر افزایش پیدا کند، هیچ دولتی بدون فعال‌سازی ظرفیت‌های مردمی نمی‌تواند از پتانسیل‌های جامعه بهره‌برداری کند.

رشد ۴۷ درصدی مشارکت‌ها با راه‌اندازی درگاه الکترونیک

حسینی بیان کرد: یکی از اقدامات عملی در این زمینه، راه‌اندازی درگاه الکترونیکی مشارکت است که امکان پرداخت و پیگیری فعالیت‌های مشارکتی از سراسر کشور را فراهم کرده و منجر به رشد ۴۷ درصدی مشارکت مردم در سال گذشته شده‌است.

وی از تشکیل میز ویژه بررسی چالش‌های مؤسسات خیریه و غیردولتی در بهزیستی کشور خبر داد و تصریح کرد: این تجربه می‌تواند به تمام استان‌ها تسری پیدا کند، ۲۳ هزار مؤسسه در کشور، وجود دارد که نقش سازمان بهزیستی در قبال آنان پشتیبانی، تسهیل‌گری و نظارت عالی است و این مؤسسات باید همچون انجمن اولیا و مربیان، از ظرفیت خود برای توانمندسازی استفاده کنند.

تعهدات ویژه سازمان بهزیستی کشور به استان یزد

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تعهدات و برنامه‌های جدید این سازمان در قبال استان یزد گفت: ۵۰ درصد ازدواج‌های ثبت‌شده در سال ۱۴۰۴ با حمایت خیران و کمک‌های تأمین جهیزیه می‌شود و دو هزار و ۴۰۰ دانش‌آموز و دانشجوی یزدی نیز در سال جاری از کمک‌هزینه تحصیلی بهره‌مند می‌شوند.

حسینی با بیان اینکه تمام زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایری و نیز ۱۵۰ نفر از زنان سرپرست خانوار شهری یزد تحت پوشش بیمه رایگان اجتماعی قرار می‌گیرند، افزود: دو هزار نفر از افراد دارای مشکلات درمانی تحت پوشش، از کمک هزینه درمان برخوردار خواهند شد.

وی از ایجاد اشتغال برای ۱۲۰۰ نفر در یزد و حمایت از ۸۰۰ نفر از افراد دارای اشتغال سخت خبر داد و گفت: برای افراد دارای معلولیت سخت‌اشتغال، پروژه‌های پنل خورشیدی سه مگاواتی ایجاد و هزینه تولید برق را به حساب فرد معلول واریز می‌کنیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور، ساخت ۱۶۰ واحد مسکونی جدید با کمک بنیاد مسکن و خیران، افزایش اعطای تسهیلات بلاعوض از ۲۰۰ میلیون تومان به ۳۰۰ میلیون تومان و پرداخت وام قرض‌الحسنه ۴۰۰ میلیون تومانی نیز از دیگر تعهدات سازمان به مددجویان بهزیستی در استان یزد است.

حسینی از استاندار یزد درخواست کرد تا با راه‌اندازی مجمع خیران بهزیستی در این استان، پیشتاز حرکت ملی در این حوزه باشد.

وی ادامه داد: یزد خطه‌ای دانش‌پرور و علم‌پرور است و کسب رتبه‌های برتر کنکور توسط یزدی‌ها در سه دهه گذشته نشان می‌دهد که این شهر یکی از باسوادترین شهرهای ایران است.

کد خبر 933436

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.