آمادگی کامل سدهای سیستان و بلوچستان برای مقابله با سیلاب‌های احتمالی

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان از تکمیل اقدامات فنی و عملیاتی در سدهای مخزنی استان برای کنترل و ذخیره‌سازی سیلاب‌های احتمالی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، محمدامین بارانی اظهار کرد: در پی هشدارهای هواشناسی درباره احتمال بارش باران در جنوب سیستان و بلوچستان، سدهای مخزنی منطقه کاملاً برای ذخیره‌سازی و کنترل سیلاب‌های احتمالی آماده هستند.

وی با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته با ستاد مدیریت بحران افزود: با هدف کنترل سیلاب و جلوگیری از خسارات احتمالی، تمام اقدامات فنی مورد نیاز بر اساس دستورالعمل‌های بهره‌برداری انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان ادامه داد: اقدامات فنی شامل بررسی و تجهیز کامل سامانه‌های مکانیکی و برقی، تست موتورهای ژنراتورها و ساماندهی نیروهای فنی در سدهای جنوب استان به‌طور کامل انجام شده و اکنون آماده اجرای مانور دریچه‌های سدهای مخزنی هستیم.

بارانی با اشاره به نقش مردم در کاهش مخاطرات گفت: برای آگاهی عمومی از خطرات احتمالی سیل، نکات ایمنی و توصیه‌های لازم مبنی بر رعایت فاصله و تردد نداشتن یا اسکان در حریم رودخانه‌ها و نقاط آسیب‌پذیر از طریق فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و معتمدان محلی به طور گسترده اطلاع‌رسانی شده است.

بارانی در پایان وضعیت فعلی منابع آبی سیستان و بلوچستان را تشریح کرد و افزود: حجم فعلی سدهای استان در حال حاضر ۲۰ درصد از حجم کل مخازن را شامل می‌شود که این میزان نسبت به مدت مشابه در سال آبی گذشته، ۳۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

منبع: ایرنا

کد خبر 933334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.