علی باقری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در راستای ارتقای کیفیت محیط شهری، افزایش سرانه فضای سبز و بهبود منظر شهری، عملیات کاشت و بهسازی فضای سبز در نقاط مختلف منطقه ۶ با برنامهریزی مشخص و گسترده اجرا شده است.
وی افزود: در این طرح، کاشت دو هزار اصله درخت در پارکهای آبشار و ایثارگران، محدوده آینهخانه، خیابان سجاد، گلستان شهدا و مجموعه تاریخی تخت فولاد انجام شده است که نقش مؤثری در افزایش پوشش گیاهی و بهبود کیفیت زیستمحیطی این محدودهها دارد.
مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان با اشاره به دیگر اقدامات صورتگرفته تصریح کرد: کاشت سه هزار مترمربع چمن در زیرگذر سجاد، بلوار آبشار سوم، بلوار آینهخانه و بلوار شیخ صدوق به مرحله اجرا رسیده است تا جلوه بصری این معابر و فضاهای شهری ارتقا پیدا کند.
باقری ادامه داد: یکهزار متر طول کاشت پرچین در خیابان چهارباغ بالا و پنج هزار مترمربع کاشت گلهای فصلی در میدان فیض، چهارباغ، پارک ایثارگران، محدوده آینهخانه، آبشار، گلستان شهدا و تخت فولاد انجام شده است.
وی با تأکید بر اهداف این اقدامات خاطرنشان کرد: توسعه فضای سبز و زیباسازی معابر شهری علاوه بر افزایش طراوت و نشاط شهر، نقش مهمی در بهبود کیفیت محیطزیست شهری، کاهش آلودگیها و ایجاد فضایی دلپذیر برای شهروندان دارد.
مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان گفت: این اقدامات بهصورت مستمر و با توجه به نیازهای محلات و فضاهای شهری منطقه ادامه خواهد داشت تا رضایت شهروندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری محقق شود.




نظر شما