قبله نمای شهرداری در حوزه بودجه، طرح جامع ترافیک باشد

رئیس کمیسیون فنی عمرانی و حمل و نقل و ترافیک شورای شهر همدان گفت: حرف کلی ما این است که قبله نمای شهرداری در حوزه بودجه طرح جامع ترافیک باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، مهدی حیدری امروز _سه شنبه بیست و پنجم آذر_ در کمیسیون فنی عمرانی و حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر همدان با موضوع سیاست‌های بودجه اظهار کرد: بودجه، برنامه‌ریزی برای شهرداری با رقم و ریال در حوزه درآمدی و هزینه کرد است.

وی با بیان اینکه در حوزه ترافیک درآمدهایی حاصل و هزینه‌هایی باید بشود، افزود: با توجه به این مطلب، خواستار توضیح در خصوص محل مصرف عوارض خودرو هستیم چراکه مبلغ قابل توجهی از این محل درآمد حاصل می‌شود.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی و حمل و نقل و ترافیک شورای شهر همدان ادامه داد: در حوزه درآمد حاصل از عوارض خودرو باید پیگیری شود؛ در این موضوع گلایه‌مند هستیم که چرا درآمد حاصل از این بخش در محلی غیر از حوزه ترافیک هزینه می‌شود؟

حیدری با تأکید بر اینکه درآمد حاصل از عوارض خودرو باید مستقیماً در حوزه ساماندهی ترافیکی شهر هزینه شود، اضافه کرد: شهروندان انتظار دارند در قبال پرداخت مبلغ عوارض خودرو باید خدمات خودرویی و ترافیکی دریافت کنند.

وی با بیان اینکه درآمدهای حوزه ترافیک باید صرفاً در محل حوزه‌های ترافیکی هزینه شود، تصریح کرد: اعتبارات ماده ۲۳ از قانون راهنمایی و رانندگی مبنی بر اختصاص ۴۲ درصد جرایم ثبت شده به شهر تاکنون به طور کامل وصول نشده است.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی و حمل و نقل و ترافیک شورای شهر همدان ادامه داد: در همدان ماهیانه مبلغ متنابهی جریمه توسط ۳۸ دستگاه دوربین پلاک خوان ثبت می‌شود.

حیدری با اشاره به ابلاغ طرح جامع ترافیک و جلوگیری از تصمیمات سلیقه‌ای در مباحث ترافیکی به این واسطه، خاطرنشان کرد: ردیف‌های پیشنهادی بودجه در حوزه حمل و نقل و ترافیک باید در راستای سیاست‌های طرح جامع باشد.

وی با با تأکید بر اینکه غیرهمسطح سازی‌ها صرفاً منطبق با طرح جامع ترافیک باشد، یادآور شد: اگر طبق طرح جامع ترافیک تقاطع غیرهمسطح مدرس اولویت باشد نمی‌توانیم آن را زیر پا بگذاریم.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی و حمل و نقل و ترافیک شورای شهر همدان اظهار کرد: حرف کلی ما این است که قبله نمای شهرداری در حوزه بودجه طرح جامع ترافیک باشد.

حیدری در بخش دیگر سخنانش و با طرح لایحه خرید اتوبوس از سوزی سازمان اتوبوسرانی، گفت: اکنون شهر نیازمند اتوبوس است و سازمان اتوبوسرانی باید به هر طریق در این خصوص اقدام کند.

کد خبر 933027

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.