مشکلات جذب اوراق مشارکت صرفه اقتصادی آن را از بین برده است

شهردار بجنورد گفت: هزینه‌های مربوط به تأمین وثایق و هزینه‌های ثبت در دفترخانه اسناد رسمی، اوراق مشارکت را از صرفه اقتصادی خارج می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، سید محمدعلی کشمیری امروز _دوشنبه بیست‌وچهارم آذر_ در نشست هم‌اندیشی شهرداران مراکز استان‌ها در گرگان اظهار کرد: مشکل اصلی شهر بجنورد همان مسئله‌ای است که پیش‌تر نیز مطرح شده است، بجنورد نه شهری با جمعیت زیر ۵۰ هزار نفر محسوب می‌شود و نه در زمره کلان‌شهرها قرار دارد.

وی افزود: کلان‌شهرها از فرایندها و مکانیزم‌های خاصی برای استفاده از اوراق و وثایق بهره‌مند هستند اما این مشمول بجنورد نمی‌شود.

شهردار بجنورد ادامه داد: در بحث تأمین وثایق و استفاده از سهام، با مشکلاتی روبه‌رو هستیم که همین موضوع موجب می‌شود اوراق مشارکت از توجیه اقتصادی خارج شود.

کشمیری تصریح کرد: سال گذشته با راهنمایی‌های انجام‌شده برای انتشار اوراق مشارکت اقدام کردیم، هرچند در این مسیر با مشکلاتی از سوی بانک شهر در مراحل پایانی روبه‌رو و ناچار به همکاری با بانک دیگری شدیم.

وی گفت: برای سال ۱۴۰۵ نیز موضوع انتشار اوراق در حال بررسی است، اما هزینه‌های مربوط به تأمین وثایق و حتی هزینه‌های ثبت در دفترخانه اسناد رسمی در عمل اوراق مشارکت را از صرفه اقتصادی خارج می‌کند.

شهردار بجنورد تصریح کرد: چنانچه راهکار و فرایند مشخصی برای حل مسئله وثایق وجود داشته باشد، شهرداری بجنورد آمادگی و توان استفاده کامل از اوراق مشارکت را دارد و در این زمینه تمایل جدی وجود دارد، اما مشکل اصلی همچنان تأمین وثایق است.

کد خبر 932673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.