اجرای آیین‌نامه جدید بازارچه‌های محلی و توسعه طرح «از مزرعه تا سفره» در شیراز

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز گفت: آیین‌نامه جدید ساماندهی بازارچه‌های محلی به اجرا درمی‌آید و طرح «از مزرعه تا سفره» با هدف حمایت از تولیدکنندگان و دسترسی مستقیم شهروندان به محصولات کشاورزی توسعه پیدا خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، مسعود زارعی در نشست مشترک سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز با اشاره به اهمیت بازارچه‌های محلی در تأمین مایحتاج روزانه شهروندان، اجرای دقیق آئین‌نامه جدید را گامی مؤثر در جلوگیری از بی‌نظمی و ارتقای کیفیت خدمات دانست.

وی افزود: شفافیت در واگذاری غرفه‌ها و نظارت مستمر بر عملکرد بهره‌برداران، نقش مهمی در افزایش اعتماد عمومی و بهبود کارکرد این بازارچه‌ها دارد.

محمدتقی تذروی نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز با تأکید بر نقش بازارچه‌های «از مزرعه تا سفره» در اقتصاد خانوارها، این بازارچه‌ها را بستری برای عرضه مستقیم محصولات و کاهش فاصله تولیدکننده و مصرف‌کننده دانست.

وی بر ضرورت مشارکت رابطین مناطق و معتمدان محلی در فرایند نظارت و دریافت بازخوردهای مردمی تأکید کرد.

سجاد خلیلی سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز با اشاره به تصویب آئین‌نامه جدید بازارچه‌های محلی از آغاز فرایندهای اجرایی آن خبر داد و عنوان کرد: واگذاری غرفه‌ها در این ساختار به‌صورت قرعه‌کشی انجام می‌شود تا شفافیت و نظم بیشتری در فعالیت بازارچه‌ها حاکم شود.

وی افزود: با هدف تقویت نظارت میدانی، معتمدین محلات و رابطین مناطق پس از طی دوره‌های آموزشی و دریافت معرفی‌نامه، در کنار کارشناسان سازمان بر نحوه فعالیت بازارچه‌های محلی نظارت خواهند داشت تا مدیریت این فضاها به‌صورت محله‌محور و پاسخگو دنبال شود.

سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز بر لزوم ارتقای نظم، بهداشت و کیفیت خدمات در بازارچه‌های پروتئین با مشارکت رابطان شورا، مناطق شهرداری و هیئت امنای این بازارچه‌ها تأکید و این رویکرد را گامی در راستای ساماندهی پایدار و خدمت‌رسانی بهتر به شهروندان عنوان کرد.

کد خبر 932427

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.