آماده‌باش کامل راهداری فارس برای بارش برف/ استقرار ۸۰۰ راهدار در محورها

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان فارس با اعلام هشدار سطح قرمز هواشناسی در استان فارس از آمادگی کامل نیروهای خود برای مقابله با شرایط جوی ناپایدار و بارش‌های شدید خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فارس، علیرضا امیری با استناد به هشدارهای اداره کل هواشناسی استان فارس از فعالیت یک سامانه بارشی شدید خبر داد و اظهار کرد: سطح مخاطرات قرمز اعلام شده است.

وی افزود: بر اساس گزارش هواشناسی استان، فعالیت سامانه بارشی از روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۹/۲۵ آغاز شده است و تا پایان جمعه ۱۴۰۴/۰۹/۲۸ در تمام مناطق استان و شهر شیراز ادامه خواهد داشت.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان فارس در تشریح این وضعیت آب و هوایی، گفت: نوع مخاطره بارش باران همراه با رعد و برق، وزش باد، ریزش تگرگ، مه‌گرفتگی و بارش برف در نیمه شمالی، مناطق مرکزی و ارتفاعات نیمه جنوبی استان است.

امیری درباره اثر مخاطره این سامانه، به لغزندگی جاده‌ها، طغیان رودخانه‌ها و کاهش شدید دید افقی اشاره کرد و توصیه‌های مهمی را متوجه مردم و دستگاه‌های اجرایی دانست و اظهار کرد: آمادگی کامل نیروهای راهداری و امدادی در دستور کار قرار گرفته همچنین به مردم استان هشدار می‌دهیم که از توقف و عبور در بستر و حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند.

وی تصریح کرد: اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای فارس با استقرار ۸۳۰ راهدار در ۷۰ راهدارخانه و اکیپ‌های راهداری در محورهای مواصلاتی آمادگی کامل برای ایمن‌سازی تردد را دارد همچنین به لحاظ اعلام سطح قرمز خواهشمندیم که از تردد غیر ضروری خودداری کنند و خودروهای سواری تدابیر لازم را برای تردد با زنجیر چرخ و تهیه مواد غذایی داشته باشند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان فارس گفت: راهدارخانه‌های سراسر استان نیز آمادگی کامل برای اسکان مسافران در راه مانده را دارد.

امیری در پایان سخنان خود اظهار کرد: هموطنان می‌توانند جهت دریافت آخرین وضعیت راه‌های استان، انتقادات، پیشنهادات و شکایات با سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های استان تماس حاصل کردند و از خدمات درگاه www.۱۴۱.ir استفاده کنند.

کد خبر 932426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.