برف و باران چهارمحال و بختیاری را در برمی‌گیرد

مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری گفت: با ورود سامانه بارشی از روز دوشنبه به استان شاهد بارش برف و باران در مناطق مختلف هستیم و اوج فعالیت این سامانه بارشی سرد روزهای چهارشنبه تا جمعه پیش‌بینی می‌شود.

معصومه نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به صدور هشدار هواشناسی زرد در استان اظهار کرد: یک سامانه بارشی از روز دوشنبه تا اوایل صبح روز شنبه استان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: طی این مدت به تناوب بارش‌هایی را در سطح چهارمحال‌وبختیاری انتظار داریم که برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه بارش‌ها ضعیف و بیشتر در مناطق جنوبی و شمالی استان رخ می‌دهد.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری گفت: اوج فعالیت این سامانه بارشی سرد روزهای چهارشنبه تا جمعه همراه با بارش برف و باران است و بارش‌ها به صورت برف در استان انتظار می‌رود.

نوروزی اضافه کرد: اگر شدت بارندگی‌ها به همین منوال ادامه پیدا کند سطح هشدار بالاتر می‌رود، از این رو به مردم چهارمحال‌وبختیاری توصیه می‌شود از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و رانندگان تجهیزات زمستانه و ایمنی را به همراه داشته باشند.

وی عنوان کرد: آب‌گرفتگی معابر، احتمال سیلابی‌شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها وجود دارد و مردم در هنگام بارش در مکان‌های ایمن قرار بگیرند، از هرگونه فعالیت کوهنوردی خودداری شود و تردد در جاده‌ها به ویژه گردنه‌ها با زنجیر چرخ انجام شود.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال‌وبختیاری گفت: کاهش دما همراه این سامانه بارشی انتظار می‌رود و کولاک برف و کاهش دید در گردنه‌ها و ارتفاعات مشاهده می‌شود، مردم از سفرهای غیرضروری به مناطق جنوبی و شرقی استان خودداری کنند.

نوروزی اظهار کرد: با توجه به اینکه این سامانه بارشی از سمت جنوب چهارمحال‌وبختیاری عبور می‌کند شدت بارش‌ها در حال حاضر برای نیمه جنوبی استان انتظار می‌رود.

وی اضافه کرد: مردم چهارمحال‌وبختیاری از سفرهای غیرضروری به استان‌های هرمزگان، فارس، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد و بخش‌هایی از استان اصفهان خودداری کنند.

کد خبر 932415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.