تعدد دستگاه‌های موازی در مدیریت شهری، عامل افزایش اختلافات و تشکیل پرونده‌های قضایی هستند

نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و ندوشن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موازی‌کاری نهادهای مدیریت شهری، تداوم اختلافات و افزایش پرونده‌های قضایی در این بخش گفت: اگر شرح وظایف دستگاه‌ها به طور دقیق مشخص نشود، این وضعیت ادامه پیدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، محمدصالح جوکار، عصر امروز _پنج‌شنبه بیستم آذر_ در جلسه شورای اداری استان یزد که با حضور اسکندر مؤمنی برگزار شد وزارت کشور را یکی از وزارتخانه‌های مادر و تأثیرگذار در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و مدیریتی دانست اظهار کرد: مشکلات استان‌ها به‌صورت ویژه و تخصصی در این وزارتخانه پیگیری شود.

وی با اشاره به ناترازی‌های موجود در پرداخت‌ها و اختلافات اعتباری بین استان‌ها، افزود: بسیاری از مشکلات امروز کشور در جلسات شورای عالی امنیت ملی نیز مطرح شده و خوشبختانه با جدیت وزیر کشور بخش زیادی از این مسائل دنبال شده است.

نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و ندوشن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخورد قوه قضائیه با پرونده‌های فساد اقتصادی افزود: اخیراً شاهد فعال‌شدن دستگاه قضا و بازپس‌گیری برخی اموال عمومی از متخلفان بودیم.

جوکار یکی از مشکلات جدی استان را خالی‌شدن روستاها و مهاجرت جمعیت به یزد دانست و گفت: بیش از ۱۵۰ هزار نفر از جمعیت روستاهای اطراف به یزد مهاجرت کرده‌اند، درحالی‌که بسیاری از روستاها از امکانات آموزشی و بهداشتی محروم هستند. این روند اگر مدیریت نشود، بحران‌های اجتماعی و اقتصادی بیشتری ایجاد خواهد کرد.

وی با اشاره به نوسانات شدید قیمت کالاهای اساسی، تصریح کرد: از بعد نوروز تاکنون هیچ ثبات قیمتی در بازار وجود نداشته و برخی مغازه‌داران نیز با مشکل عدم واریز یارانه‌ها مواجه هستند. وظیفه وزارت کشور حفظ ثبات اجتماعی و اقتصادی است، باید برای کنترل قیمت‌ها برنامه‌ریزی جدی انجام شود.

نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و ندوشن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت بزرگ معادن استان افزود: سالانه هزاران میلیارد تومان منابع معدنی از یزد خارج می‌شود، در حالی که ارزش افزوده آن نصیب استان نمی‌شود. وی پیشنهاد کرد: اگر بهره‌برداری از معادن به شرکت‌های تعاونی بومی واگذار شود، مردم یزد خود می‌توانند آن را مدیریت کنند و از ارزش افزوده آن نیز بهره‌مند باشند.

جوکار با اشاره به مشکلات حوزه مسکن گفت: بسیاری از طرح‌های نیمه‌تمام مسکن همچنان بلاتکلیف مانده است. از سوی دیگر، هفت هزار و ۶۰۰ مگاوات مجوز نیروگاه خورشیدی صادر شده، اما برخی واگذاری‌ها می‌تواند زمینه زمین‌خواری ایجاد کند و باید نظارت دقیقی در این حوزه انجام شود.

وی با انتقاد از تعلل در تکمیل کریدور شمال–جنوب خاطرنشان کرد: این مسیر ملی از بندرعباس تا مرکز کشور بیش از ۳۰ سال است نیمه‌تمام مانده و مردم از این تأخیر طولانی گلایه‌مندند.

نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و ندوشن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعدد دستگاه‌های موازی در مدیریت شهری، این مسئله را عامل افزایش اختلافات و تشکیل پرونده‌های قضائی دانست و هشدار داد: اگر شرح وظایف دستگاه‌ها دقیق مشخص نشود، این اختلافات ادامه دارد و موجب خوشحالی دشمنان خواهد شد.

کد خبر 931670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.