توکل آزادی، مسئول اجرایی این طرح و خادم موکب امام رضا (ع) استان اصفهان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خراسانرضوی اظهار کرد: کار طبخ کیک تولد حضرت فاطمه زهرا (س) از شب گذشته در آشپزخانه حر عاملی حرم مطهر رضوی آغاز و تا صبح امروز ادامه داشت.
وی افزود: این کیک به متراژ ۶۰ متر و به وزن ۴۰۰ کیلوگرم کار مشترک قنادان اصفهان و مشهد مقدس و با کمک خیرین و خادمین موکب امام رضا (ع) استان اصفهان برای اولین بار در حرم مطهر رضوی در تولد حضرت زهرا (س) انجام گرفت. این کیک امروز و همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در چایخانههای حرم رضوی بین زائران توزیع شد.




نظر شما