باید توپ‌ها را به گل تبدیل کنیم

مربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: فولاد در مسیر بازی‌سازی و فوتبال رو به جلو حرکت می‌کند و امیدوارم با کار و تمرین بیشتر، توپ‌هایمان بالاخره تبدیل به گل شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، حمید مطهری امروز سه‌شنبه هجدهم آذر_ در نشست خبری پیش از دیدار مقابل مس رفسنجان، اظهار کرد: قبل از هر چیز خیلی خوشحالیم که در رفسنجان هستیم. مردم این شهر بارها ثابت کرده‌اند چقدر مهمان‌نوازند.

وی با اشاره به اینکه فردا بازی بسیار سختی داریم، افزود: در لیگ برتر هیچ مسابقه‌ای آسان نیست، چون تیم‌ها خیلی نزدیک به هم رقابت می‌کنند.

مربی فولاد خوزستان با تمجید از تیم میزبان، گفت: درست است که مس رفسنجان و خود ما در جدول جایگاه بالایی نداریم، اما این به معنای بی‌کیفیت بودن هیچ‌کدام نیست. با توجه به تغییرات در کادر فنی مس، انگیزه این تیم بالا رفته و قطعاً بازی سختی پیش‌رو داریم.

وی درباره سبک بازی فولاد بیان کرد: فولاد همیشه تیمی بوده که فوتبال رو به جلو و قابل احترام ارائه می‌دهد. با وجود اینکه توپ‌هایمان در هفته‌های اخیر به گل ننشسته، اگر مدل فوتبال فولاد را ببینید، متوجه می‌شوید که تیمی شناور، فری‌فرم و هجومی هستیم.

مطهری با بیان اینکه در روزهای اخیر تمرکز تیم روی ریکاوری و بازسازی روانی و تاکتیکی بوده است، تصریح کرد: بعد از بازی با آلومینیوم اراک، تمرینات ویژه‌ای داشتیم تا تیم را از نظر ذهنی و فنی احیا کنیم. برای ما کار تیمی بسیار مهم است و همیشه سعی می‌کنیم فوتبال اصولی و گروهی ارائه کنیم.

وی با اشاره به وضعیت مدیریتی باشگاه، اضافه کرد: فولاد از لحاظ مدیریت بالا و پایین زیاد دیده است. دو سال پیش در آستانه سقوط بود اما با تلاش مجموعه در همان هفته سی‌ام در لیگ ماند و فصل بعد در شرایط دشوار به مقام چهارم رسید؛ در حالی‌که بسیاری از تیم‌ها هزینه‌های سنگینی انجام دادند.

مربی فولاد خوزستان به مشکلات پیش‌فصل اشاره کرد و گفت: در ابتدای فصل از نظر یارگیری با مشکلاتی مواجه شدیم؛ بعضی از بازیکنان مدنظر جذب نشدند و نوسانات مدیریتی هم تأثیر گذاشت، اما همه این‌ها مربوط به گذشته است. ما فقط نگاه‌مان به آینده است.

وی با تأکید بر اینکه فاصله تیم‌ها در جدول بسیار کم است و مشکل حادی نداریم، ادامه داد: امیدوارم با کار و تمرین بیشتر، توپ‌هایمان بالاخره تبدیل به گل شوند.

‌مطهری درباره تیم ملی فوتبال ایران، خاطرنشان کرد: یک سال افتخار داشتم که مربی تیم ملی باشم. آرزو می‌کنم بهترین اتفاق‌ها برای تیم ملی در جام جهانی رقم بخورد. قرعه مناسب است، اما باید در شرایط ایده‌آل باشیم تا بتوانیم موفق شویم. امیدوارم مشکل بازی‌های تدارکاتی بزرگ هم حل شود.

کد خبر 931119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.