بازدید میدانی پروژه‌های حمل‌ونقل ریلی برای تسریع بهره‌برداری ایستگاه‌های خلجا و صاحب‌روضات

مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان در بازدید میدانی پروژه‌های حمل‌ونقل ریلی گفت: این بازدید با هدف هماهنگی بیشتر میان مجموعه‌های اجرایی و شتاب‌بخشی به تکمیل ایستگاه‌های خلجا و صاحب‌روضات انجام شد تا شرایط عبور و مرور شهروندان بهبود پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی رضی‌زاده در بازدید میدانی پروژه‌های حمل‌ونقل ریلی که به همراه مدیرعامل حمل‌ونقل ریلی شهرداری، رؤسای اجرایی منطقه و سازمان و نمایندگان پیمانکار پروژه قطار شهری انجام شد، اظهار کرد: بازدید از ایستگاه‌های خلجا و صاحب‌روضات به منظور بررسی وضعیت پیشرفت پروژه و هماهنگی میان مجموعه‌های اجرایی انجام شد تا بتوانیم بخش‌های باقی‌مانده را با سرعت بیشتری تکمیل کنیم و به بهره‌برداری برسانیم.

وی افزود: در جریان این بازدید، طرح‌های مرتبط با روان‌سازی ترافیک نیز مورد بررسی قرار گرفت. پیشنهادهایی مانند جمع‌آوری تجهیزات کارگاه و بازگشایی کامل خیابان صاحب‌روضات برای تسهیل عبور و مرور و ایجاد یک لاین اضافی در محدوده خلجا برای کاهش زمان سفر و افزایش ظرفیت عبوری مسیر مورد تأکید قرار گرفت.

مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان تصریح کرد: با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و پیگیری مستمر، عملیات اجرایی در هر دو ایستگاه با سرعت بیشتری انجام خواهد شد تا علاوه بر تکمیل پروژه، آزادسازی تردد و بهبود شرایط سفر شهری برای شهروندان هرچه سریع‌تر محقق شود.

رضی‌زاده خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که پروژه‌های حمل‌ونقل ریلی اصفهان به عنوان یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های شهری، با کیفیت بالا و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسند و شهروندان از مزایای آن بهره‌مند شوند.

کد خبر 930354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.