احداث کارخانه پسماند ایلام در مراحل پایانی

شهردار ایلام با تاکید بر اینکه احداث کارخانه پسماند وارد مرحله نهایی شده است گفت: این پروژه در دو مرحله و با اعتبار ۱۵۶ میلیارد تومان تعریف شده، مرحله نخست پروژه با برآورد ۸۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات بانکی تأمین اعتبار شده است و طی دو هفته آینده وارد فاز اجرایی می‌شود.

افشین مظفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در ایلام اظهار کرد: ایلام تنها مرکز استانی بود که سال‌ها بدون سایت رسمی پسماند فعالیت می‌کرد، اما اکنون با پیگیری‌های مستمر مجموعه مدیریت شهری، همراهی اعضای شورای شهر و حمایت مسئولان استانی وارد فاز اجرایی شده است.

وی با اشاره به آغاز پروژه احداث کارخانه پسماند ایلام افزود: این طرح وارد مرحله نهایی شده است، به‌زودی کلنگ‌زنی می‌شود و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

شهردار ایلام تصریح کرد: موضوع پسماند یکی از مطالبه‌های جدی و قدیمی شهروندان بوده و نبود زیرساخت‌های مناسب در این حوزه مشکلات زیست‌محیطی، بهداشتی و هزینه‌های سنگینی را به شهر ایلام تحمیل کرده است.

مظفری با تاکید بر اینکه اجرای این طرح تحول‌ساز می‌تواند بسیاری از چالش‌های موجود را برای همیشه رفع کند خاطرنشان کرد: این پروژه در دو مرحله و با اعتبار ۱۵۶ میلیارد تومان تعریف شده است.

وی ادامه داد: مرحله نخست پروژه با برآورد ۸۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات بانکی تأمین اعتبار شده است و طبق برنامه‌ریزی‌ها طی دو هفته آینده وارد فاز اجرایی خواهد شد.

شهردار ایلام با اشاره به اهمیت زمان‌بندی دقیق این طرح عنوان کرد: برای تکمیل کارخانه پسماند، ۱۵ ماه زمان پیش‌بینی شده است و تلاش می‌کنیم این پروژه بدون هیچ‌گونه وقفه در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد تا ایلام از یک معضل چندین‌ساله رها شود.

مظفری ادامه داد: این کارخانه با فناوری روز و استانداردهای محیط‌زیستی اجرا خواهد شد و علاوه بر کاهش حجم دفن زباله، ارتقای بهداشت عمومی و کاهش آلودگی‌ها، زمینه‌ساز ایجاد اشتغال و رونق چرخه بازیافت در شهر خواهد بود.

وی از همراهی شهروندان، شورای شهر و دستگاه‌های اجرایی قدردانی کرد و گفت: این پروژه نقطه عطفی در تاریخ مدیریت شهری ایلام است و نشان می‌دهد با برنامه‌ریزی و عزم جدی می‌توان مشکلات ریشه‌دار شهر را یک‌به‌یک رفع کرد.

کد خبر 930034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.