بارش‌های پاییزی در فارس به جنوب فارس می‌رسد

مدیرکل هواشناسی فارس از صدور هشدار سطح زرد خبر داد و گفت: سامانه بارشی جدید از عصر امروز وارد مناطق جنوبی استان می‌شود و تا اواخر وقت فردا فعالیت خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی هواشناسی استان، قاسم حسینی اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها، این سامانه با بارش‌های پراکنده باران، وقوع رعد و برق و وزش باد همراه خواهد بود.

وی افزود: شهرستان‌های لار، لامرد و مهر در روز پنج‌شنبه و شهرستان‌های لار، لامرد، مهر، زرین‌دشت و داراب در روز جمعه بیشترین تأثیر را خواهند پذیرفت.

مدیرکل هواشناسی فارس لغزندگی جاده‌ها و احتمال برخورد صاعقه را از مهم‌ترین پیامدهای این شرایط جوی دانست و از شهروندان خواست در ترددهای جاده‌ای نهایت احتیاط را داشته باشند.

حسینی همچنین توصیه کرد از توقف خودرو در کنار سازه‌های نیمه‌کاره و سست یا درختان فرسوده خودداری شود و حضور در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها به حداقل برسد.

کد خبر 929551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.