رامین میرعسگری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بهرغم اعلام نشدن احتمال بارش باران رحمت الهی از سوی اداره کل هواشناسی اصفهان به شهرداری، همزمان با بارش باران از ساعت ۱۵:۳۰ امروز _چهارشنبه دوازدهم آذر_ اکیپهای ستاد سیل در سطح مناطق پانزدهگانه این کلانشهر مستقر شدند.
وی افزود: با توجه به بارش باران رحمت الهی از هر منطقه دو اکیپ ستاد سیل برای جلوگیری از آبگرفتگی معابر مستقر شدند که با توجه به استمرار نداشتن و پراکندگی بارشها، آبگرفتگی و مشکل خاصی در سطح شهر نداشتیم.
رئیس اداره هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۰ اکیپ ستاد سیل در سطح شهر اصفهان در آمادهباش کامل بهسر میبرند و با توجه به پیشبینی استمرار بارشها تا ساعت ۲۱:۰۰ فعالیت نیروها ادامه خواهد داشت.
میرعسگری با بیان اینکه پیشبینی اقدامات لازم برای لایروبی و کنترل سپتیکها و نقاط حساس معابر انجام شده بود و مشکل خاصی از لحاظ آبگرفتگی معابر نداشتیم، تاکید کرد: معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان در اداره کل بحران، پدافند غیرعامل و HSE شهرداری اصفهان مستقر و شرایط بارندگی را در سطح این کلانشهر مدیریت کرد و مشکل خاصی در معابر شهر نداشتیم.
وی با اشاره به اینکه اکیپهای خدمات شهری و مدیریت بحران در هر لحظه آمادگی لازم را دارند، ادامه داد: اجرای پروژههای دفع آبهای سطحی در شهر طی دو سال گذشته موجب شده است که هنگام بارندگی با کمترین مشکل روبهرو باشیم.
رئیس اداره هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان اضافه کرد: در حال حاضر در مسیرهای اتوبان و معابر سطح شهر مشکلی برای تردد شهروندان ندارد.


نظر شما