عرضه و توزیع ۴۶ تن مرغ تنظیم بازار در استان ایلام

رئیس کل دادگستری ایلام با اشاره به ورود دستگاه قضا به موضوع کمبودهای ارزاق عمومی در استان ایلام در روزهای اخیر گفت: ۴۶ تن مرغ تنظیم بازار در استان ایلام وارد چرخه عرضه و توزیع شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، عمران علی‌محمدی در جلسه کارگروه کنترل و نظارت بازار کالاهای اساسی که با حضور بخشنده دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، شیرزادی معاون فناوری اطلاعات دادگستری برگزار شد اظهار کرد: صیانت از حقوق مردم اولویت جدی دستگاه قضائی است.

وی افزود: توزیع کالاهای اساسی از جمله برنج، مرغ و گوشت باید با نظارت دقیق و به‌موقع انجام شود و دستگاه قضائی استان با هرگونه مصداق گران‌فروشی و احتکار و سو مدیریت و ترک فعل به شدت و قاطعانه برخورد خواهد کرد.

رئیس کل دادگستری استان ایلام با تأکید بر ضرورت نظارت مؤثر و حضور میدانی دستگاه‌های مرتبط از جمله صمت، جهاد کشاورزی و تعزیرات حکومتی تصریح کرد: همه دستگاه‌های اجرایی و متولیان امر موظفند گشت‌های مشترک و هدفمند را برای بازرسی انبارها، بازار و مراکز توزیع تشکیل و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، اقدامات قانونی انجام دهند.

علی‌محمدی ضعف نظارت را یکی از عوامل نابسامانی بازار در شرایط کنونی دانست و خاطرنشان کرد: بازرسی‌ها باید با برنامه‌ریزی دقیق، شفافیت و استمرار همراه باشد تا اعتماد عمومی تقویت و آرامش بازار تأمین شود.

وی با تاکید بر اینکه مدیران باید در صحنه حضور داشته و نسبت به عملکرد خود در برابر مردم پاسخگو باشند گفت: دستگاه قضائی نیز در کنار دستگاه‌های نظارتی، با جدیت موضوع کنترل بازار را پیگیری و با هرگونه قصور یا ترک فعل برخورد خواهد کرد.

رئیس کل دادگستری استان ایلام ادامه داد: هر فرد یا مسئولی که به هر نحوی از تشویق، تسهیل و ترغیب گرفته یا همراهی زمینه ارتکاب تخلفات اقتصادی را فراهم کند، مشمول عنوان معاونت در جرم است و تحت تعقیب قرار می‌گیرد.

علی‌محمدی از ورود ۴۶ تن مرغ تنظیم بازار به چرخه توزیع استان خبر داد و افزود: یکی از معاونان دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان به‌عنوان مسئول نظارت بر عملکرد مدیران دستگاه‌های مرتبط تعیین شده است.

کد خبر 928183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.