بانک‌های قزوین ۱۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردند

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان قزوین گفت: بانک‌های این استان تا پایان هفت‌ ماه سال جاری حدود ۱۲۰ هزار و ۲۳۲ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردند که نسبت به پایان سال گذشته بیش از ۱۶ درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدطاهر حسینی ظهر امروز _‌شنبه هشتم آذر_ در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان قزوین که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: میزان منابع مؤثر بانکی در استان قزوین از ۸۵ همت در پایان سال ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۹ همت در هفت‌ماهه سال جاری رسیده است.

وی افزود: میزان منابع مؤثر بانک‌های استان قزوین حدود ۲۸ درصد رشد داشته و از نظر ارزشی نیز حدود ۲۵ همت به منابع بانکی مؤثر استان قزوین افزوده شده است.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان قزوین از رشد ۱۶ درصد تسهیلات اعطایی بانک‌های استان خبر داد و گفت: بانک‌های این استان تا پایان هفت‌ماه سال جاری حدود ۱۲۰ هزار و ۲۳۲ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردند که نسبت به پایان سال گذشته بیش از ۱۶ درصد رشد داشته است.

حسینی افزود: بانک‌های استان قزوین تا پایان اسفندماه سال گذشته حدود ۱۰۳ همت تسهیلات پرداخت کرده بودند و بنابراین تا پایان هفت‌ماهه سال جاری حدود ۱۷ همت بیشتر از سال گذشته تسهیلات و وام پرداخت کرده‌اند.

وی ادامه داد: نسبت افزایش تسهیلات اعطایی طی سال به افزایش منابع مؤثر ۱۸۱ درصد بوده و نسبت افزایش در مطالبات غیرجاری به افزایش در مانده تسهیلات نیز ۹ درصد رشد داشته است.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان قزوین با اشاره به عملکرد تسهیلاتی بانک‌ها گفت: بخش قابل توجهی از تسهیلات از محل وصولی‌ها پرداخت شده است و علاوه بر آن بانک‌ها از محل سپرده‌های جدید خود نیز ۱۶.۳ همت تسهیلات پرداخت کرده‌اند.

حسینی ادامه داد: در حوزه قرض‌الحسنه منابع استان ۲۲ همت است، اما تاکنون بیش از ۳۱ همت تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شده که بیانگر پرداختی بیش از سقف موجود بانک‌ها بوده است.

کد خبر 928133

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.