ساخت مسکن سازمانی توسط فراجا الگویی برای سایر دستگاه‌ها است

نماینده ولی فقیه در استان یزد گفت: اقدام فراجا در ساخت مسکن سازمانی اقدامی نوآورانه و الگویی برای دیگر دستگاه‌ها در اجرای طرح مسکن ملی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی پلیس یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با سردار رادان، اظهار کرد: اقدام فراجا در ساخت مسکن سازمانی را اقدامی نوآورانه و الگویی برای دیگر دستگاه‌ها در اجرای طرح مسکن ملی است.

وی با گرامیداشت یاد امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب به‌ویژه شهدای جنگ دوازده روزه، گفت: این اقدام نو، نشان‌دهنده همت بلند مسئولان فراجا است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع)، بر ضرورت همت، راهکار و قاطعیت» در امور تأکید کرد و گفت: با این سه اصل و توکل به خداوند، کارها پیش خواهد رفت و خداوند یاری‌گر خواهد بود.

آیت الله ناصری از عملکرد سردار نگهبان، فرمانده انتظامی استان یزد، در زمینه مدیریت مطلوب و برقراری امنیت قدردانی کرد.

کد خبر 927741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ببخشید کدوم خونه سازمانی ما که فقط اسکلت شو دیدیم IR ۱۹:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۷
    0 0
    ببخشید کدوم خونه سازمانی ما که ندیدیم