از ابلاغ قانون حذف ۴ صفر تا تغییر نکردن قیمت بنزین

حوادث و اظهار نظر مقامات مهم سیاسی را در بسته خبری سیاسی امروز ایمنا دنبال کنید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بسته سیاست داخلی به ارائه اخبار برگزیده منتشر شده در ۲۴ ساعت گذشته می‌پرزاد که در ادامه می‌خوانید:

«پزشکیان قانون را برای اجرا فرستاد»

رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان، اصلاحیه بند «الف» ماده ۵۸ قانون بانک مرکزی—که همان حذف چهار صفر از پول ملی است—را برای اجرا به بانک مرکزی ابلاغ کرد.

این مصوبه ۱۱ آبان در مجلس تصویب شده بود و ۱۴ آبان هم شورای نگهبان تأییدش کرد. حالا دولت رسماً اجرای آن را کلید زده است.

از ابلاغ قانون حذف ۴ صفر تا تغییر نکردن قسمت بنزین

«فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاران در حال شکل‌گیری است»

پزشکیان امروز در همایش «تاب‌آوری، نوآوری، رشد» گفت ایران با حضور فعال در بریکس، شانگهای و اوراسیا، بازار بزرگی پیش روی سرمایه‌گذاران ایجاد کرده است.

او تاکید کرد دولت می‌خواهد با کارآمد کردن ساختار خود، جلوی کسری بودجه را بگیرد؛ چون یکی از ریشه‌های تورم همین سیاست‌های اشتباه دولتی در سال‌های طولانی بوده است.

پزشکیان گفت امسال تلاش می‌شود بودجه و درآمد با هم بخواند و هزینه‌ها مهار شود.

او درباره ناترازی انرژی هم گفت: اگر فقط ۱۰ درصد صرفه‌جویی شود، روزانه ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار بشکه نفت قابل ذخیره است؛ موضوعی که می‌تواند مستقیماً روی معیشت مردم اثر بگذارد.

از ابلاغ قانون حذف ۴ صفر تا تغییر نکردن قسمت بنزین

«بازیکن‌سالاری خط قرمز فوتبال است»

علی خضریان، نماینده تهران، تأکید کرد که همه باید کمک کنند تیم‌ملی بهترین آماده‌سازی را قبل از جام‌جهانی داشته باشد؛ برد و باخت در بازی‌های دوستانه مهم نیست، مهم تمرین و رفع نقص‌هاست.

او از فدراسیون فوتبال خواست با پدیده «بازیکن‌سالاری» برخورد کند و گفت ماجرای دخالت یک بازیکن پس از بازی با ازبکستان باید جدی پیگیری شود.

خضریان از تاج خواست «عقب نشیند» و روشن بگوید با بازیکن خاطی چه برخوردی شده است.

از ابلاغ قانون حذف ۴ صفر تا تغییر نکردن قسمت بنزین

قیمت بنزین سهمیه‌ای و کالاهای اساسی تغییر نمی‌کند»

فاطمه مهاجرانی خبر داد که از فردا بنزین سوپر وارداتی عرضه می‌شود، اما هیچ تغییری در قیمت بنزین سهمیه‌ای (سهمیه اول و دوم) و کالاهای اساسی ایجاد نخواهد شد.

او گفت هدف از عرضه بنزین سوپر، رفع نیاز بخشی از مردم است و اصلاً ربطی به قیمت‌های دیگر ندارد.

مهاجرانی همچنین از طرح‌های دولت برای حفظ نیروی کار—به‌ویژه در پی آسیب‌های جنگ دوازده‌روزه و حادثه بندر شهید رجایی—خبر داد و از مردم خواست برای طرح مهارت‌آموزی و اعتبار مالیاتی به سایت فنی‌وحرفه‌ای مراجعه کنند.

از ابلاغ قانون حذف ۴ صفر تا تغییر نکردن قسمت بنزین

«امیر علی جهانشاهی فرمانده نیروی زمینی شد»

با حکم فرماندهی کل قوا، امیر سرتیپ علی جهانشاهی جایگزین امیر کیومرث حیدری شد.

جهانشاهی سابقه فرماندهی لشکر ۷۷، معاونت هماهنگ‌کننده نیروی زمینی و حضور در قرارگاه خاتم‌الانبیاء را در کارنامه دارد و از چهره‌های عملیاتی ارتش محسوب می‌شود

از ابلاغ قانون حذف ۴ صفر تا تغییر نکردن قسمت بنزین

«تعاملات دیپلماتیک به سطح بسیار بالا رسیده است»

وزیر خارجه گفت توجه به همسایگان، اولویت اصلی سیاست خارجی ایران است و طی ۱۲ تا ۱۴ ماه گذشته تعاملات با کشورهای منطقه در سطح «بسیار بالا» بوده است.

عراقچی افزود تبلیغات اسرائیل و برخی کشورها برای نشان دادن ایران به‌عنوان تهدید منطقه، «شکسته شده» و جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی هم این تصویر را بی‌اعتبار کرده است.

از ابلاغ قانون حذف ۴ صفر تا تغییر نکردن قسمت بنزین

«نیروی زمینی آماده پاسخ به هر تهدید است»

فرمانده جدید نیروی زمینی ارتش گفت بر پایه ۵ اصل «ولایت‌محوری، عدالت‌محوری، کارآمدی، فناوری و مهارت‌افزایی»، مسیر جدید حرکت این نیرو تعریف شده است.

او تأکید کرد نیروی زمینی با تکیه بر نخبگان، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌هایی مثل هوش مصنوعی، به توان رزمی بالایی رسیده و آماده مقابله با هر تهدیدی است.

از ابلاغ قانون حذف ۴ صفر تا تغییر نکردن قسمت بنزین

«وزرا این هفته برای پاسخ‌گویی به کمیسیون‌ها می‌روند»

طی هفته جاری وزرای آموزش‌وپرورش، نیرو و اقتصاد در کمیسیون‌های مختلف مجلس حاضر می‌شوند.

موضوعات:

آموزش‌وپرورش: بررسی بازنشستگی اجباری اعضای هیئت علمی فرهنگیان در کمیسیون اصل ۹۰

وزیر نیرو: پاسخ به سوال ۱۹ نماینده در کمیسیون کشاورزی

وزیر اقتصاد: گزارش درباره تأمین مالی واحدهای صنعتی و معدنی در کمیسیون صنایع

همچنین طرح‌هایی مثل «گزیر نظام بانکی» و «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه» در کمیسیون‌های اقتصادی و امنیت ملی بررسی می‌شود.

از ابلاغ قانون حذف ۴ صفر تا تغییر نکردن قسمت بنزین

«شب اول فاطمیه در حسینیه امام خمینی برگزار شد»

اولین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبر انقلاب و جمع زیادی از مردم برگزار شد.

حجت‌الاسلام رحیم شرفی در سخنانش به «تفرقه»، «نفوذ»، «ایجاد تردید» و «تحریم اقتصادی» به‌عنوان ابزارهای دشمن برای ضربه‌زدن به جامعه اسلامی اشاره کرد

از ابلاغ قانون حذف ۴ صفر تا تغییر نکردن قسمت بنزین

کد خبر 926447

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.