شهدا نماد ایثار، مجاهدت و آزادگی هستند

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه شهدا نمادی روشن از ایثار، مجاهدت و آزادگی ملت ایران هستند، گفت: ایثار و از خودگذشتگی، مجاهدت و آزادگی از ویژگی‌های بارز شهدا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی امروز _چهارشنبه بیست‌وهشتم آبان_ در مراسم استقبال از سه شهید گمنام دوران دفاع مقدس که امروز در محل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کردستان در سنندج برگزار شد با بیان اینکه شهدا همواره حامل پیام‌های ارزشمند برای جامعه هستند، اظهار کرد: شهدا و ایثارگران جلوه‌های مختلفی دارند که با حضورشان و حتی یادآوری نامشان به ما آموزش می‌دهند.

وی افزود: جلوه نخست، ایثار و از خودگذشتگی است، چون شهدای ما در سنین جوانی، ۲۲ و ۲۶ سالگی جان خود را تقدیم اسلام و ایران کردند.

نماینده ولی فقیه در کردستان ادامه داد: جلوه دوم مجاهدت است، آنان تردید نکردند و در میدان جهاد قدم گذاشتند، در حالی که ممکن بود بسیاری دیگر حضور نیابند.

حجت‌الاسلام پورذهبی تصریح کرد: جلوه سوم شهادت این عزیزان و جلوه چهارم غربت آن‌ها است که سال‌ها از آرمیدن این شهدا در دل خاک گذشته و آنچه امروز به ما رسیده تنها پیکر مطهر آنان است که پیام‌آور ارزش‌ها و معارف بزرگ الهی است.

وی گفت: یکی از این شهدای بزرگوار ۲۶ ساله و از رزمندگان عملیات خیبر است، عملیاتی که در بهمن و اسفند ۱۳۶۲ انجام شد، او ۴۲ سال در دل خاک، زیر بادها و باران‌ها و طوفان‌ها آرمیده بود و امروز در ایام شهادت حضرت فاطمه (س) در کردستان تشییع می‌شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان افزود: شهدا حامل پیام‌های بزرگی همچون آزادگی، جوانمردی، مجاهدت و ایثار هستند و حضور پیکرهای آنان پس از سال‌ها، فضای استان کردستان را سرشار از معنویت کرده است.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: مردم نیز استقبال باشکوهی از این عزیزان داشتند و نشان دادند که همچنان قدردان خون شهدا هستند.

شهدای دفاع مقدس نماد مقاومت و ایثار ملت ایران هستند

آرش زره‌تن لهونی، استاندار کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: حضور شهدا در استان یادآور مقاومت، شجاعت و ایثارگری ملت ایران است و تجدید میثاق مردم با آرمان‌های شهدا نقش مهمی در تقویت فرهنگ ایثار دارد.

وی با بیان اینکه شهدا همواره نماد پایدار مقاومت و ایثار ملت ایران هستند، افزود: در هشت سال دفاع مقدس این عزیزان از آب و خاک کشور دفاع کردند و امروز افتخار استان کردستان است که میزبان پیکرهای پاک آنان هستیم.

استاندار کردستان تصریح کرد: تشییع پیکر مطهر این شهدا در استان، فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های والای آنان و یادآوری ارزش‌هایی است که برای آن جانفشانی کردند.

لهونی گفت: حضور پرشور مردم کردستان در مراسم استقبال نشان‌دهنده وفاداری و احترام عمیق آنان به خون شهدا است.

وی تأکید کرد: یاد شهدا موجب گسترش فرهنگ ایثار می‌شود، همان فرهنگی که در جنگ ۱۲ روزه، ملت را به مقاومت مثال‌زدنی واداشت و این روحیه الهام‌بخش امروز نیز در جامعه ما زنده است و باید آن را حفظ و تقویت کنیم.

کد خبر 925538

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.