اجرای ۱۳۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته بسیج در چهارمحال و بختیاری

فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال‌وبختیاری گفت: ۳۵ برنامه محوری و بیش از هزار و ۳۰۰ عنوان برنامه برای هفته بسیج در استان تدارک دیده شده که بخشی از آن پیش از آغاز هفته اجرا شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، سردار علی افضلی امروز _چهارشنبه بیست‌وهشتم آبان_ در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: شعار محوری هفته بسیج سال‌جای «بسیج، مردم، اقتدار ملی» هم‌سو با آرمان‌های انقلاب اسلامی مطرح شده است.

وی افزود: بسیج در طول ۴۶ سال گذشته، به نیرویی عظیم و مردمی تبدیل شده که امیدآفرین برای ملت و بیم‌آفرین برای دشمنان بوده است، بسیج به‌عنوان یک شبکه گسترده فرهنگی، اجتماعی و نظامی شناخته می‌شود و جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی آن هم‌سنگ جنبه نظامی اهمیت دارند.

فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال‌وبختیاری گفت: در نگاه رهبر معظم انقلاب در حرکت عظیم بسیج، تکیه اصلی روی جوانان است، مطالعه بیانیه گام دوم انقلاب، آشنایی با تاریخ و امیدواری به نسل جوان، بخش مهمی از راهبرد آینده بسیج را تشکیل می‌دهد.

افضلی ادامه داد: برنامه‌های هفته بسیج با مشارکت گسترده مردم و نقش‌آفرینی فعال دستگاه‌ها و نهادهای مختلف در سراسر کشور دنبال می‌شود، تمرکز ویژه بر تکریم خانواده‌های بسیجی و اهمیت بزرگداشت جایگاه بسیج در تمام سازمان‌ها و نهادهای دولتی مورد توجه قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: هم‌زمان با ایام فاطمیه، پاسداشت خانواده شهدا و ایثارگران در برنامه‌های این هفته جایگاه برجسته‌ای دارد، تجلیل از الگوهای برتر، نخبگان و مدال‌آوران در گروه‌های مختلف از محورهای اصلی برنامه‌های بزرگداشت بسیج به شمار می‌رود.

فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: قرارگاه‌های تخصصی بسیج در حوزه‌های مأموریتی گوناگون فعالیت‌های خود را به‌صورت منسجم و هدفمند دنبال می‌کنند، قرارگاه دفاعی امنیتی با دبیری معاونت مقاومت مردمی، مسئولیت برنامه‌های مرتبط با حوزه‌های امنیت ملی و دفاع مردمی را بر عهده دارد؛ قرارگاه فرهنگی و اجتماعی با دبیری معاونت فرهنگی و تعلیم و تربیت، مأموریت‌های آموزشی، تربیتی و فرهنگی را در سطح کشور پیگیری می‌کند.

افضلی عنوان کرد: قرارگاه علم و فناوری، سازندگی و محرومیت‌زدایی در کنار قرارگاه اقتصاد مقاومتی و خدمات‌رسانی، بخش‌های کلیدی فعالیت بسیج در عرصه ملی را تشکیل می‌دهند، بخش قابل توجهی از مأموریت‌های بسیج در قرارگاه اقتصاد مقاومتی متمرکز بر توسعه مشاغل خرد خانگی و حمایت از طرح‌های بومی و خلاقانه است.

وی تاکید کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی مبتنی بر صندوق ذخیره بسیجیان یکی از ظرفیت‌های مهم این طرح‌هاست که خدمات متنوع اقتصادی، اجتماعی و زیارتی را دربر می‌گیرد.

حمایت قرارگاه اقتصاد سپاه از نیروگاه‌های خورشیدی

فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال‌وبختیاری خاطرنشان کرد: حمایت از نیروگاه‌های خورشیدی در راستای توسعه اقتصادی سبز و پایدار از دیگر طرح‌های فعال قرارگاه اقتصاد مقاومتی است، برگزاری نمایشگاه‌های تولیدات داخلی توسط گروه‌های بسیجی در هفته دفاع مقدس و هفته بسیج، فرصتی برای معرفی محصولات بومی با قیمت‌های مناسب ایجاد کرده است.

افضلی اضافه کرد: در حال حاضر دو گروه جهادی پزشکی در مناطق محروم استان چهارمحال‌وبختیاری، شهرستان‌های لردگان و اردل، مشغول خدمت‌رسانی به مردم هستند، این گروه‌ها خدمات ویزیت رایگان، توزیع داروی رایگان، دندان‌پزشکی و سایر خدمات بهداشت و درمان را به‌صورت گسترده عرضه می‌کنند، گروه‌های جهادی پزشکی و امداد در قالب طرحی معنوی به نیت شهدای کربلا فعالیت کرده و هر گروه شامل ۷۲ عضو است.

وی افزود: یکی از سیاست‌های مهم بسیج در سال‌جاری، تأکید بر اتحاد مقدس، انسجام ملی و تقویت محور وحدت در جامعه اسلامی است، حضور مردم در صحنه‌های همبستگی و مقاومت، نماد تحقق این اتحاد مقدس است.

فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال‌وبختیاری گفت: ۳۵ برنامه محوری و بیش از هزار و ۳۰۰ عنوان برنامه برای هفته بسیج در استان تدارک دیده شده که بخشی پیش از آغاز هفته اجرا شده است.

افضلی ادامه داد: تبلیغات محیطی گسترده، به‌روزرسانی تابلوهای شهری و تولید محتوا برای رسانه‌های پرمخاطب در حال انجام است، دیدار اعضای ستاد هفته بسیج نواحی مقاومت با ائمه جمعه و برگزاری کلاس‌های معارف مدیران در سطح کشور عملیاتی شده است، رویداد فرهنگی «قرار عاشقی» با محورهایی چون خط امین، رنگ بسیج، روایت حقیقت، هنر اصیل و یادگاران نور برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: مردم ایران با حفظ وحدت و یکپارچگی، ثابت کرده‌اند که یک مشت واحد در برابر دشمنان هستند و این روحیه بر تلاش‌های دشمن برای ایجاد ناامیدی غلبه می‌کند.

فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی بر اساس تأکیدات رهبری، تمرکز بر ترویج «انس با قرآن»، تشکیل محافل قرآنی و تبدیل جامعه به یک جامعه قرآنی شیعی است، بسیج کارگری با برگزاری رزمایش‌های تخصصی و برگزاری جلسات با مدیران کارخانه‌ها، بر لزوم حمایت از تولید داخلی تأکید دارد، «اردوهای پیشرفت» در دستور کار قرار گرفته تا جوانان و دانش‌آموزان از نزدیک با ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان آشنا شوند.

کد خبر 925528

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.