سالانه ۳۵۰ تن زعفران در ایران برداشت می‌شود

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ایران ۱۲۷ هزار هکتار زمین زیرکشت زعفران دارد و سالانه ۳۵۰ تن از این محصول برداشت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، مجید آنجفی امروز _یکشنبه بیست‌وپنجم آبان_ در رویداد دانش‌بنیان و جشنواره زنجیره ارزش زعفران خراسان شمالی اظهار کرد: ایران به‌عنوان مهم‌ترین پهنه تولید زعفران، حدود ۱۲۷ هزار هکتار سطح زیر کشت دارد و سالانه نزدیک به ۳۵۰ تن محصول برداشت می‌شود.

وی افزود: از این میزان حدود ۲۵۰ تن به ارزش تقریبی ۴۰۰ میلیون دلار صادر می‌شود و هدف‌گذاری در نظر گرفته شده این است که ارزش صادراتی این محصول در سال‌های پیش‌رو به حدود هشت میلیارد دلار برسد، چراکه ظرفیت‌های فنی و زیرساختی لازم در کشور وجود دارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اثر خشکسالی‌های اخیر بر الگوی کشت گفت: کارگروه ملی کشت برای نخستین‌بار تشکیل شده است و استانداران هر استان به عنوان رئیس کارگروه الگوی کشت تعیین شده‌اند تا مسیر توسعه پایدار زعفران به‌صورت منسجم دنبال شود.

آنجفی گفت: در موضوع قیمت تضمینی گندم نیز با اقدامات انجام‌شده، نرخ تعیین‌شده امسال بدون ایجاد کمبود یا مشکل تأمین شد.

کد خبر 924646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.