۲۵ تیم آماده عملیات‌های راهداری زمستانه در خراسان شمالی

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان شمالی گفت: ۱۵۰ نفر در قالب ۲۵ تیم آماده اجرای طرح زمستانی راهداری هستند.

مهدی میقانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: ۱۷ هزار تن مصالح ساختمانی شامل شن و نمک برای عملیات‌های راهداری طی زمستان ذخیره شده است.

وی افزود: ۱۵۰ راهدار در قالب ۲۵ تیم و ۲۶۰ دستگاه ماشین‌آلات راهداری برای طرح زمستانی آماده‌باش هستند، همچنین کشیک‌های زمستانی همکاران راهداری مشخص شده است تا با آمادگی کامل به استقبال زمستان برویم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان شمالی عنوان کرد: ۵۷۶ سرعت کاه در شبکه راه‌های خراسان شمالی به منظور ایمن‌سازی راه‌ها و جلوگیری از تصادفات جاده‌ای شناسایی شد.

میقانی گفت: نواقص احتمالی سرعت‌کاه‌ها با اولویت راه‌های شریانی و با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی مرتبط همچون پلیس راه، بررسی و رفع خواهد شد.

کد خبر 924514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.