امیرعلی مسیبی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم در پیشگیری از تخلفات صنفی، بازرسی از واحدهای مربوطه است.
وی با اشاره به اینکه بازرسی از واحدهای صنفی عمده و خردهفروشی در استان بر اساس برنامهریزی دقیق و منطقهبندی مشخص در حال انجام است، افزود: سالجاری بیش از ۵۰۰ مورد بازرسی تخصصی در حوزه میوه و ترهبار صورت گرفته است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه این بازرسیها در هماهنگی با اتاق اصناف و سایر دستگاههای نظارتی انجام میشود، گفت: گشتهای مشترک با ادارهکل تعزیرات حکومتی بهصورت مستمر در سطح شهر فعال هستند و واحدهای عمدهفروشی و خردهفروشی را مورد ارزیابی قرار میدهند.
مسیبی تصریح کرد: نظارت بر تأمین کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی در سطح کلان برعهده سازمان جهاد کشاورزی است، اما بخشی از نابهسامانیهای بازار ناشی از نداشتن تطابق نرخ مصوب محصولات کشاورزی با قیمت عرضه در بازار است که در همکاری بینبخشی در حال پیگیری است.
وی با اشاره به ضرورت رعایت قیمتگذاری قانونی در بازار گفت: واحدهای صنفی موظف هستند کالاها را متناسب با درجه کیفیت و در چارچوب سود مجاز عرضه کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به اینکه در حوزه میوه و ترهبار نیز تأکید شده است که همه واحدها باید دارای فاکتور خرید و فروش باشند تا امکان کنترل دقیق قیمتها فراهم شود، اضافه کرد: نصب برچسب مربوط به قیمت و همچنین درجه بندی کالا نیز باید در میدان میوه و تره مورد توجه قرار گیرد.
مسیبی گفت: در همین راستا در سالجاری برای نزدیک به ۱۱۰ واحد متخلف پرونده تعزیراتی تشکیل شده است و این روند در قالب گشتهای مشترک با تعزیرات حکومتی ادامه خواهد داشت.


نظر شما