انجام بازرسی‌های روزانه از واحدهای عرضه محصولات کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: به منظور جلوگیری از تخلفات احتمالی، بازرسی‌های روزانه از واحدهای عرضه محصولات کشاورزی انجام می‌شود.

اکبر کرامتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در راستای نظارت بر بازار عرضه محصولات کشاورزی بازرسی‌های مستمر از واحدهای صنفی در این حوزه انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۶۰۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی انجام شده است، افزود: در این راستا ۳۳۴ پرونده تعزیراتی به ارزش بیش از ۲۰۲ میلیارد ریال تشکیل شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: بازرسی از واحدهای صنفی در قالب نظارت از مراکز تأمین، نگهداری، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، خرده‌فروشی‌ها و عمده‌فروشی‌های سطح استان انجام شده است.

کرامتی با اشاره به اهمیت تشدید نظارت‌ها در راستای حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان عنوان کرد: تخلفات این واحدها شامل گران‌فروشی، کم‌فروشی، نگهداری غیرمجاز کالا، درج نشدن قیمت و عرضه خارج از شبکه بوده که برای تمام آن‌ها پرونده تعزیراتی تشکیل و به مراجع ذی‌صلاح ارجاع داده شده است.

وی ادامه داد: نظارت بر بازار محصولات کشاورزی یکی از مهم‌ترین ابزارهای کنترل ثبات قیمت‌ها است و جلوگیری از سوء‌استفاده‌های احتمالی در زنجیره تأمین و توزیع کالاهای اساسی صورت گرفته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با تأکید بر اینکه هدف از اجرای این طرح‌ها حمایت همزمان از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان واقعی است، تصریح کرد: ساماندهی و نظارت دقیق بر بازار محصولات کشاورزی، علاوه بر جلوگیری از تخلفات صنفی، به شفافیت قیمت‌ها، کنترل تورم و تنظیم مؤثر بازار کالاهای اساسی کمک می‌کند.

کرامتی گفت: تلاش ما این است که با استمرار این نظارت‌ها، ضمن افزایش اعتماد عمومی، زمینه تأمین و توزیع عادلانه کالاهای اساسی برای مردم فراهم شود.

وی بر ضرورت همکاری تمام دستگاه‌ها در کنترل بازار تأکید کرد و ادامه داد: موفقیت در نظارت بر بازار تنها با همکاری و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، نهادهای نظارتی و مشارکت اصناف و شهروندان میسر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: مردم می‌توانند با گزارش موارد تخلف از طریق سامانه‌های اطلاع‌رسانی جهاد کشاورزی و تعزیرات حکومتی، در صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان نقش مؤثری ایفا کنند.

کد خبر 921436

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.