بیش از ۳۵ درصد جمعیت شهری ایلام در خانه‌هایی با قدمت بیش از ۳۰ سال زندگی می‌کنند

شهردار ایلام با تاکید بر اینکه بیش از ۳۵ درصد جمعیت شهری ایلام در سکونتگاه‌های غیررسمی زندگی می‌کنند گفت: برخی از این سکونتگاه‌های قدمتی بین ۳۰ تا ۳۵ سال دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، افشین مظفری امروز _پنجشنبه بیست‌ودوم آبان _در نشست ستاد بازآفرینی استان ایلام که با حضور مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران برگزار شد اظهار کرد: ساماندهی سیل‌بندها، کانال‌ها و آسفالت معابر از مهم‌ترین دغدغه‌های شهرداری و شهروندان ایلام است.

وی افزود: با وجود غیرمجاز بودن ساخت‌وسازها در این سکونتگاه‌ها، شهرداری ایلام از منابع داخلی برای جدول‌کشی و آسفالت این مناطق اقدام کرده است.

شهردار ایلام با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه بافت فرسوده شهری تصریح کرد: تاکنون مبلغ ۷۱۳ میلیارد تومان برای تملک زمین‌های مسیر تعریض خیابان‌های اصلی مانند آزادی و آیت‌الله حیدری هزینه شده است.

مظفری گفت: برای تشویق شهروندان به نوسازی بافت‌های فرسوده، شهرداری تخفیف ۵۰ درصدی در صدور پروانه‌های ساختمانی در نظر گرفته که این سیاست منجر به کاهش درآمدی معادل ۴۷ میلیارد تومان برای شهرداری شده است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ نهاد بالادستی تاکنون این کسری بودجه را جبران نکرده است گفت: این کمبود منابع مالی اجرای پروژه‌های حیاتی همچون بازسازی بوستان‌ها و ساماندهی دست‌فروشان را با چالش جدی روبه‌رو کرده است.

شهردار ایلام ادامه داد: زمین‌هایی برای ایجاد بازارچه‌های محله‌ای اختصاص داده شده تا با ساماندهی دست‌فروشان، معضل ترافیک و بساط‌گستری در معابر اصلی شهر برطرف شود.

مظفری با تاکید بر اینکه بیش از ۳۵ درصد جمعیت شهری ایلام در سکونتگاه‌های غیررسمی زندگی می‌کنند گفت: برخی از این سکونتگاه‌های قدمتی بین ۳۰ تا ۳۵ سال دارند.

کد خبر 923773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.