ظرفیت‌های خواهرخواندگی اصفهان در رویدادهای فرهنگی و رسانه‌ای مشترک فعال شود

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان اینکه اصفهان برای برگزاری گفت‌وگوی ادیان ظرفیت‌های بالقوه دارد، گفت: ظرفیت‌های خواهرخواندگی اصفهان باید در رویدادهای فرهنگی و رسانه‌ای مشترک فعال شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت‌الاسلام محمدمهدی ایمانی‌پور امروز _یکشنبه هجدهم آبان_ در دیدار با شهردار اصفهان به‌منظور امضای توافقنامه همکاری بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و شهرداری اصفهان با هدف توسعه و تقویت همکاری‌های دوجانبه فرهنگی هنری علمی و گردشگری در حوزه بین‌الملل اظهار کرد: برای جشنواره تمدن نوین اسلامی برنامه‌ریزی کرده‌ایم این جشنواره شامل سه بخش هنر تمدنی تمدن پژوهی و آموزش و تربیت تمدنی است در این راستا منشور آماده شده که شامل همکاری تمدنی جهان اسلام است.

وی با بیان اینکه دو ماه کار علمی برای این جشنواره در شهر قم انجام و سند آن آماده شده است، افزود: برای برگزاری این جشنواره با ۸ کشور اسلامی مراودات لازم انجام شده است و درصدد هستیم برای آینده جهان تمدن نوینی را ارائه دهیم که با چالش‌های تمدن معاصر برخورد نداشته باشد و حتی چالش‌های آن را حل کند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تصریح کرد: تمایل داریم این جشنواره با همکاری شهرداری اصفهان برگزار شود، زیرا اصفهان برای برگزاری گفت‌وگوی ادیان ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور با بیان اینکه شهرهایی که قطب فرهنگی می‌شوند در زمینه موزه‌ها نیز فعال‌تر هستند که می‌طلبد اصفهان نیز یک موزه معتبر داشته باشد، ادامه داد: چندی پیش سفری به ترکیه داشتم وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه تاکید داشت تبلیغات در تلویزیون‌های خارجی به تقویت ظرفیت‌های گردشگری شهرها کمک می‌کند و صنعت گردشگری را رونق می‌بخشد

وی اصفهان را یکی از قطب‌های علمی کشور توصیف کرد و گفت: وزرای علمی و فرهنگی کشورهای مختلف علاقه‌مند به آشنایی با ظرفیت‌های این جهان‌شهر هستند و دوست دارند به اصفهان سفر کنند، چراکه آوازه زیبایی‌های آن در جهان پیچیده است و در این راستا می‌توان تعامل‌ها را گسترش داد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به پروژه قطار سریع السیر اصفهان- تهران تاکید کرد: اگر این پروژه هرچه زودتر به نتیجه برسد، حجم توریست در اصفهان چند برابر می‌شود؛ در این راستا پیشنهاد می‌کنم از مشارکت مردم در این پروژه استفاده شود.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور با اشاره به جزئیات توافق‌نامه همکاری بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و شهرداری اصفهان تصریح کرد: با توجه به جایگاه رفیع علم فرهنگ و هنر در توسعه روابط بین‌المللی و با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک فرهنگی و تاریخی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و شهرداری اصفهان به عنوان دو نهاد مؤثر در حوزه علم فرهنگ و هنر توافق می‌کنند تا در زمینه‌های برگزاری رویدادها، همایش‌ها و سمینارهای مشترک، تبادل هنرمند و اجرای برنامه‌های فرهنگی، تسهیل استفاده از ظرفیت‌های خواهر خواندگی، تولید و انتشار آثار فرهنگی و هنری، تعامل در زمینه گردشگری فرهنگی همکاری کنند.

وی ادامه داد: اهداف توافق‌نامه شامل توسعه و تقویت تعاملات فرهنگی و رسانه‌ای بین‌المللی با تاکید بر معرفی فرهنگ و هنر ایران و اصفهان در سطح جهانی، استفاده متقابل از ظرفیت‌های دیپلماسی فرهنگی و شهری، گسترش همکاری‌های بین‌المللی مشترک در هر دو عرصه دوجانبه و چند جانبه با تمرکز بر سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای تبادل تجربیات و دانش در زمینه مدیریت فرهنگی و شهری تسهیل استفاده از ظرفیت‌های خواهر خواندگی اصفهان با سایر شهرهای جهان از طریق برنامه‌های فرهنگی و رسانه‌ای مشترک حمایت از تولید و انتشار آثار فرهنگی و هنری با مضامین مشترک و ایجاد بسترهای مناسب برای حضور هنرمندان و فعالان فرهنگی اصفهان در عرصه بین‌المللی است.

کد خبر 922628

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.