آلودگی هوای کشور باید در مرکز توجه قرار گیرد

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: آلودگی هوای کشور باید در مرکز توجه قرار گیرد چراکه حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد آلودگی، منتسب به منابع متحرک همچون حمل‌ونقل شخصی و عمومی، صنایع و سایر موارد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، روح‌الله رشیدی صبح امروز _یکشنبه هجدهم آبان_ در دویست‌ونودمین جلسه علنی رسمی شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: موضوع آلودگی هوای کشور باید همواره باید مورد توجه قرار گیرد و حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد آلودگی، منتسب به منابع متحرک همچون حمل‌ونقل شخصی و عمومی و صنایع است.

وی افزود: بخش قابل‌توجهی از منابع آلودگی منتسب به ترافیک در کلان‌شهرها است که دو عامل عمده دارد، نخستین و اصلی‌ترین آن نوع شهرسازی است که ترافیک و آلودگی هوا و باقی عوارض را به ارمغان آورده است‌.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه دومین عامل فروپاشی حمل‌ونقل عمومی است، خاطرنشان کرد: این موضوع مورد توجه قرار نمی‌گیرد در حالی که باید همواره مدنظر قرار گیرد.

رشیدی خاطرنشان کرد: دلیل فروپاشی این است که دولت، همزمان با عقب‌نشینی از مسئولیت‌های اجتماعی از حوزه حمل‌ونقل عمومی نیز عقب کشیده و حمایت خود را قطع کرده است.

وی ادامه داد: دولت حاضر است سالانه صدها میلیارد تومان در قالب یارانه بنزین، هزینه کند اما حاضر به هزینه در حوزه حمل‌ونقل عمومی نیست.

کد خبر 922419

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.