ورود ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی مشهد

شهردار مشهد از ورود ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید شامل ۱۵ اتوبوس دوکابین و ۱۵ اتوبوس تک‌کابین با استاندارد آلایندگی یورو ۵ به این شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، محمدرضا قلندر شریف، امروز _پنجشنبه پانزدهم آبان_ در حاشیه آئین بهره برداری از ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید در مشهد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز با ورود ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید شامل ۱۵ اتوبوس دوکابین و ۱۵ اتوبوس تک‌کابین با استاندارد آلایندگی یورو ۵ به خطوط شهری مشهد مقدس، مجموع ناوگان فعال اتوبوس‌رانی مشهد به بیش از دو هزار و ۱۰۰ دستگاه رسید و هدف‌گذاری نوسازی ناوگان در دوره ششم شورای اسلامی شهر از پیش‌بینی‌ها فراتر رفته است.

وی افزود: در این دوره مدیریت شهری تاکنون ۳۰۰ دستگاه اتوبوس جدید وارد خطوط شهری شده و حدود ۵۰ دستگاه دیگر نیز تا پایان سال افزوده می‌شود. تنها طی سه هفته گذشته ۵۳ دستگاه اتوبوس به شهر اضافه شد که ۱۰ دستگاه از نوع دوکابین بود.

شهردار مشهد با اشاره به هزینه بالای تأمین ناوگان جدید ادامه داد: برای خرید هر اتوبوس ۱۲ متری حدود ۱۲ میلیارد تومان و اتوبوس‌های دوکابین حدود ۲۲ میلیارد تومان هزینه شده است که امروز این ۳۰ دستگاه با مجموع هزینه‌ای بالغ بر ۵۱۰ میلیارد تومان از محل منابع داخلی و اوراق مشارکت به بهره‌برداری می‌رسد.

وی یادآور شد: برنامه‌ریزی اولیه برای افزایش تعداد اتوبوس‌های فعال مشهد به حدود دو هزار دستگاه بود، اما با روند موجود این عدد به بیش از دو هزار و ۳۰۰ دستگاه می‌رسد که فراتر از برنامه‌های مصوب است.

قلندر شریف در پاسخ به سوالی درباره اتوبوس‌های برقی هم گفت: در حال حاضر برای خرید مستقیم اتوبوس برقی برنامه‌ای از محل منابع داخلی نداریم، اما از وزارت کشور درخواست کرده‌ایم که سهم شهر مشهد از اتوبوس‌های وارداتی لحاظ شود. با این حال، همه اتوبوس‌های جدید وارد شده منطبق با آخرین استاندارد زیست‌محیطی یورو ۵ و دارای کیفیت مطلوب است.

کد خبر 921764

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.