اجرای طرح پاکسازی زمین‌های بایر منطقه ۷ اصفهان با هزینه ۲.۷ میلیارد ریال

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از اجرای طرح گسترده پاکسازی زمین‌های بایر و رهاشده با هدف افزایش رضایت شهروندان، ارتقای بهداشت محیط و بهبود سیما و منظر شهری خبر داد و گفت: این طرح با هزینه بیش از دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال در حال اجرا است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه پاکسازی زمین‌های بایر یکی از اولویت‌های مدیریت شهری برای ارتقای کیفیت زندگی در محلات است، اظهار کرد: رها شدن زمین‌های خالی در مناطق شهری علاوه بر تأثیر منفی بر منظر عمومی، موجب تجمع پسماند، افزایش آلودگی محیط و کاهش احساس امنیت شهروندان می‌شود، از این‌رو طرح پاکسازی این نقاط با جدیت در منطقه هفت در حال اجراست.

وی افزود: این طرح با هدف افزایش رضایت شهروندان، بهبود بهداشت محیطی و ایجاد جلوه‌ای منظم در معابر، در مجموع با هزینه‌ای بالغ بر دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال اجرایی شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به جزئیات این عملیات گفت: پاکسازی ویژه جاده پیست موتورسواری با صرف هزینه‌ای بیش از ۶۰۰ میلیون ریال، خیابان شهید احمدی و فرعی‌های تفکیکی صفدرزاده با هزینه ۳۰۰ میلیون ریال، خیابان شهید خیزاب با ۴۰۰ میلیون ریال، زمین‌های خیابان خردمند بهاران ۸ با ۴۰۰ میلیون ریال و زمین‌های خیابان گل نرگس شمالی با هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد ریال از جمله اقدامات شاخص این طرح است.

سلطان‌آقایی با تأکید بر نقش مشارکت شهروندان در نگهداری از محیط پیرامون خود، تصریح کرد: مدیریت شهری ضمن اجرای عملیات پاکسازی و ساماندهی، از شهروندان می‌خواهد با خودداری از رهاسازی زباله یا نخاله در زمین‌های خالی، شهرداری را در حفظ پاکیزگی و زیبایی شهر یاری کنند.

وی خاطرنشان کرد: این اقدامات در راستای برنامه‌های مستمر شهرداری برای افزایش حس تعلق شهروندان به محله‌ها و ایجاد محیطی امن و تمیز انجام می‌شود و تداوم آن در سایر نواحی منطقه نیز در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 920995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.