اسناد لانه جاسوسی عمق خباثت آمریکا را نشان می‌دهد

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد با اشاره به برنامه‌ریزی آمریکا برای براندازی انقلاب اسلامی، گفت: تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان انقلابی، انقلاب دوم و عامل بیمه‌کننده نظام بود که مورد تأیید امام خمینی (ره) قرار گرفت.

حجت‌الاسلام مجتبی صداقت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در یزد با اشاره به نقش سفارتخانه‌های آمریکا در طراحی سرنگونی انقلاب‌های ضداستکباری اظهار کرد: انقلاب اسلامی نیز از همان ابتدا هدف چنین توطئه‌هایی قرار گرفت.

وی افزود: دانشجویان انقلابی در سال ۱۳۵۸ با تشخیص برنامه‌ریزی آمریکا برای براندازی انقلاب، به صورت خودجوش اقدام به تسخیر سفارت آمریکا کردند و امام خمینی (ره) نیز این رویداد را «انقلاب دوم» نامیدند و آن را عامل بیمه‌کننده انقلاب اسلامی دانستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد ادامه داد: اسناد منتشرشده از لانه جاسوسی نشان‌دهنده عمق خباثت رژیم آمریکا است و مردم ایران می‌توانند با رجوع به این اسناد، واقعیت توطئه‌ها علیه کشور را بشناسند.

صداقت درباره برنامه‌های سازمان تبلیغات اسلامی در ایام ۱۳ آبان، عنوان کرد: اجرای طرح‌های ویژه برای نوجوانان شامل دختران حاج قاسم، پسران نوآوین و رویداد هیس‌طوری انجام می‌شود که به بازخوانی تاریخ استکبارستیزی ملت ایران می‌پردازد.

وی با اشاره به طرح نوجوان سفیر گفت: این برنامه بر مبنای فرمایشات رهبر معظم انقلاب طراحی شده تا دانش‌آموزان ایرانی بازتاب‌دهنده پیام انقلاب اسلامی در سطح جهانی باشند.

کد خبر 920859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.