تولید سالانه ۴۶ کیلوگرم زعفران در قم

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: توسعه کشت زعفران با هدف افزایش بهره‌وری و درآمد باغداران دنبال می‌شود.

سجاد چهرگانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به شرایط اقلیمی خاص استان اظهار کرد: اقلیم قم به نحوی است که امکان کشت بسیاری از محصولات وجود ندارد و لازم است الگوی کشت استان متناسب با منابع محدود آبی و ویژگی‌های آب‌وهوایی منطقه تنظیم شود.

وی افزود: در همین راستا، زعفران به عنوان یکی از محصولات با نیاز آبی پایین و ارزش اقتصادی بالا در الگوی کشت استان قم قرار گرفته است، این گیاه به دلیل مقاومت در برابر خشکی و مصرف اندک آب، گزینه‌ای مناسب برای کشاورزان استان به شمار می‌رود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بیان اینکه توسعه کشاورزی در قم باید مبتنی بر اصول علمی و بهره‌وری بالا باشد، تصریح کرد: هدف ما افزایش سطح زیر کشت نیست، بلکه تمرکز بر ارتقای بهره‌وری و استفاده از فناوری‌های نوین برای افزایش درآمد بهره‌برداران است و هر کجا بتوانیم با دانش روز، عملکرد و کیفیت تولید را بهبود دهیم، همان‌جا توسعه پایدار کشاورزی رقم می‌خورد.

چهرگانی اضافه کرد: در حال حاضر سالانه حدود ۴۶ کیلوگرم زعفران در مزارع استان تولید می‌شود و این محصول به‌تدریج جایگاه خود را در سبد محصولات کشاورزی قم پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: سیاست جهاد کشاورزی استان قم حرکت به‌سمت کشاورزی دانش‌بنیان و مدیریت بهینه منابع است تا ضمن حفظ منابع آبی، درآمد کشاورزان نیز افزایش پیدا کند.

کد خبر 920689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.