دهه فاطمیه در قم هیئت کجا بریم؟ + برنامه هیئت‌ ها در دهه فاطمیه ۱۴۰۴

مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در شهر کریمه اهل بیت در هر کوی و برزنی برپاست؛ در این مطلب به مرور مجالس بزرگ دهه فاطمیه ۱۴۰۴ در قم می پردازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، با فرارسیدن ایام فاطمیه، فضای شهر مقدس قم رنگ و بوی عزا گرفته و مجالس توسل و سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) در مساجد، حسینیه‌ها و اماکن مذهبی این شهر برپا شده است، در این ایام، حرم مطهر حضرت معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران، مساجد و هیئت‌های شاخص شهر میزبان زائران و مجاوران بانوی دو عالم خواهند بود.

مراسم اصلی این ایام در حرم مطهر حضرت معصومه (س) با عنوان «مجلس توسل به حضرت فاطمه زهرا (س)» از یازدهم تا شانزدهم آبان‌ماه، پس از نماز مغرب و عشا در شبستان بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می‌شود. در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدحسین راجی سخنرانی می‌کند و مداحان اهل‌بیت (ع) از جمله عباس حیدرزاده، علی مهدوی‌نژاد، سید محسن بنی‌فاطمی، محمدجواد احمدی، سید مصطفی میرداماد، علی اخباری و مجتبی فیاضی به مرثیه‌خوانی می‌پردازند.

همچنین مراسم ویژه ظهر شهادت حضرت زهرا (س) از یازدهم تا چهاردهم آبان، بلافاصله پس از نماز عصر در همین مکان برگزار خواهد شد که با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین آقامیری و مداحی علی حبیب‌زاده، علی‌اصغر اسکندری، علی پاکمان و حسین اردستانی همراه است.

در کنار این مراسم، مجلس ویژه خواهران در سهم امام هادی (ع) نیز به مدت سه روز از ساعت هشت صبح ویژه بانوان برگزار می‌شود.

مسجد مقدس جمکران نیز در این ایام میزبان هیئت «محبین اهل‌بیت (ع)» است؛ این مراسم از نهم تا دوازدهم آبان ساعت ۱۸:۳۰ با سخنرانی حجت‌الاسلام احمد پناهیان برگزار می‌شود. همچنین در مسجد الغدیر دانشگاه قم از یکشنبه تا چهارشنبه چهاردهم آبان، بعد از نماز عصر، مراسم عزاداری با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین فقیهی و مداحی مداحان اهل‌بیت (ع) برگزار خواهد شد.

در حسینیه حضرت خدیجه (س) نیز از نهم آبان تا سوم آذر هر شب از ساعت ۱۸:۳۰، مراسم عزاداری فاطمیه با سخنرانی حجج‌اسلام اوجی، شیرازی، صادقی کاشانی و سید محمد غروی و مداحی علی پیله وران، یاس سعادت‌خواه و جواد میرجعفری برپا می‌شود.

هیئت حضرت رقیه (س) نیز از یکشنبه یازدهم آبان تا پنجشنبه همان هفته از ساعت ۲۰ مجلس عزاداری خود را برگزار می‌کند. در این مراسم حجت‌الاسلام شیخ حسن سراج سخنرانی کرده و کربلایی علی مهدی‌زاده به ذکر مصیبت اهل‌بیت (ع) می‌پردازد.

علاوه بر این، در کوچه ۲۸ حسین‌آباد علی هر شب از ساعت ۲۰:۰۰ تا ۲۱:۰۰، مراسم عزاداری با مداحی کربلایی مرتضی ابطحی برگزار خواهد شد. همچنین از جمعه نهم آبان به مدت ۱۰ شب در خیابان چهارمردان، روبه‌روی کوچه ۱۶ مجلس عزاداری دیگری برپا می‌شود که با سخنرانی حجج‌اسلام شیخ مجتمعی خورشیدی و سید کاظم تکیه‌ای و مداحی کربلایی محمد صفایی و محسن توکلی همراه است.

برگزاری این مجالس در ایام فاطمیه جلوه‌ای از عشق و ارادت مردم قم به بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) است و فضای معنوی شهر را آکنده از نور و حزن فاطمی کرده است.

دهه فاطمیه در قم هیئت کجا بریم؟ + برنامه هیئت‌ ها در دهه فاطمیه ۱۴۰۴

دهه فاطمیه در قم هیئت کجا بریم؟ + برنامه هیئت‌ ها در دهه فاطمیه ۱۴۰۴

دهه فاطمیه در قم هیئت کجا بریم؟ + برنامه هیئت‌ ها در دهه فاطمیه ۱۴۰۴

دهه فاطمیه در قم هیئت کجا بریم؟ + برنامه هیئت‌ ها در دهه فاطمیه ۱۴۰۴


دهه فاطمیه در قم هیئت کجا بریم؟ + برنامه هیئت‌ ها در دهه فاطمیه ۱۴۰۴

دهه فاطمیه در قم هیئت کجا بریم؟ + برنامه هیئت‌ ها در دهه فاطمیه ۱۴۰۴

کد خبر 920649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.