استفاده از ظرفیت‌های استانی برای حمایت از تولیدکنندگان ضروری است

استاندار گیلان با تاکید بر ضرورت حمایت از تولیدکنندگان، گفت: تلاش می‌شود از تمام ظرفیت‌های استانی برای کمک بیشتر به واحدهای تولیدی استفاده شود تا فعالیت آن‌ها تداوم پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس امروز _یکشنبه یازدهم آبان_ در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گیلان که با حضور ارشاد استعدادی، دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، در سالن شهید انصاری استانداری برگزار شد، اظهار کرد: هدف اصلی برگزاری این جلسات، رفع واقعی موانع تولید و تسهیل فعالیت بنگاه‌های اقتصادی است و همه دستگاه‌های اجرایی باید با رویکرد حمایتی و جهادی در این مسیر گام بردارند.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت از تولیدکنندگان افزود: تلاش می‌شود از ظرفیت‌های استانی برای کمک بیشتر به واحدهای تولیدی استفاده شود تا فعالیت آن‌ها تداوم پیدا کند.

استاندار گیلان با بیان اینکه بخش عمده مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مربوط به حوزه‌های بانکی، مالیاتی و تأمین اجتماعی است، خاطرنشان کرد: در هر جلسه، روند اجرای مصوبات دستگاه‌های اجرایی به‌صورت دقیق کنترل و موارد اجرا نشده شناسایی و بررسی می‌شود.

حق‌شناس با اشاره به مسائل و مشکلات مطروحه در حوزه محیط‌زیست، منابع طبیعی و افزایش هزینه‌های مرتبط با برق تصریح کرد: رفع برخی از موضوعات مرتبط با مسئله تولید در گیلان از طریق مراجع ملی در حال پیگیری است و حضور مقامات کشوری در جلسات استانی نقش بسزایی در رفع آن‌ها دارد.

به گزارش ایمنا، در این نشست آخرین وضعیت اجرای مصوبات جلسات گذشته، عملکرد دستگاه‌های اجرایی در رفع موانع واحدهای تولیدی استان و مشکلات تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی گیلان بررسی و رفع شد.

کد خبر 920480

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.