گرامیداشت ۱۳ آبان یادآور فداکاری‌ها و مقاومت‌های ملت ایران است

نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری گفت: گرامیداشت ۱۳ آبان در سراسر کشور، یادآور این حقیقت است که اسلام و انقلاب از طریق زنده‌نگه‌داشتن خاطره فداکاری‌ها و مقاومت‌ها تداوم پیدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، سید ابوالحسن فاطمی امروز _شنبه دهم آبان_ در جلسه بزرگداشت ۱۳ آبان اظهار کرد: ایران در قرن‌های پیش با وجود فشار قدرت‌های استعماری، استقلال خود را خداگونه حفظ کرد؛ از دوران صفویه تا انقلاب اسلامی، این سرزمین با تکیه بر ایمان و تشیع از زوال کامل مصون ماند.

وی افزود: در قرن نوزدهم که هند و بسیاری از کشورها مستعمره شدند، ایران به‌رغم فشار روس و انگلیس به دلیل تقابل منافع آنان، از سلطه کامل نجات یافت؛ اتفاقی که به باور بسیاری تاریخ‌پژوهان، «معجزه حفظ استقلال ایران» نام گرفت.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ملت ایران با الگوگیری از اهل‌بیت (ع) و آموزه‌های عاشورایی، بزرگداشت ایام‌الله چون سیزدهم آبان را جزئی از هویت دینی و انقلابی خود دانست، همان‌گونه که همه امامان شیعه در محرم و صفر به سوگواری امام حسین (ع) می‌پرداختند، ملت مسلمان ایران نیز بزرگداشت روزهای حماسی را نوعی عبادت و پاسداشت شعائر الهی می‌داند.

حجت‌الاسلام فاطمی ادامه داد: گرامیداشت ۱۳ آبان در سراسر کشور، یادآور این حقیقت است که اسلام و انقلاب از طریق زنده‌نگه‌داشتن خاطره فداکاری‌ها و مقاومت‌ها تداوم پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب نیز جوانان و دانش‌آموزان را ثروت ملی کشور می‌دانند؛ ثروتی که باید بیش از هر سرمایه مادی حفظ و در مسیر ایمان، علم و مقاومت تربیت شود، با وجود تهاجم فرهنگی و جنگ نرم، امید به نسل جوان در مدارس و دانشگاه‌ها همچنان زنده است؛ دانش‌آموزان و دانشجویان امروز ادامه‌دهندگان همان روحیه استکبارستیز سال ۱۳۵۸ هستند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: ۱۳ آبان نه یک واقعه تاریخی، که نماد زنده‌ای از ایمان، وطن‌دوستی و مقاومت ملت ایران در برابر سلطه جهانی است؛ روزی که ملت ایران با تکیه بر شعار «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» مسیر استقلال واقعی را برای همیشه تثبیت کرد.

حجت‌الاسلام فاطمی عنوان کرد: فعالیت هیئت‌های مذهبی در مدارس و ادارات کشور امیدبخش و مایه مباهات جامعه دینی ایران است؛ این حرکت نشان‌دهنده استمرار روحیه معنوی و انقلابی در میان نسل‌های جدید است.

وی تاکید کرد: مسئولان فرهنگی از جمله اساتید و مدیران حوزه‌های آموزشی و مذهبی، با جدیت در تبیین ارزش‌های اعتقادی و فرهنگی مشغول تلاش‌اند تا این پیام‌ها در میان دانش‌آموزان و کارمندان نهادینه شود، این مسئولیت عظیم اقتضا می‌کند که مجموعه‌های فرهنگی کشور با ابتکار و استمرار در کار، زمینه رشد اعتقادی و بیداری فرهنگی جامعه را فراهم کنند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری خاطرنشان کرد: پیشنهاد شده است که در تمام ادارات، جلسات کوتاه روزانه یا هفتگی با حضور مدیران برگزار کنند تا اهداف انقلاب، ارزش‌های اسلامی و ضرورت بیداری اجتماعی مجدد یادآوری شود، همان رویکرد باید در مدارس نیز دنبال شود؛ مدارس به‌مثابه باغ‌های پرطراوتی هستند که دانش‌آموزان همچون گل‌هایی نیازمند مراقبت، تذکر و آبیاری فکری و اعتقادی هستند.

حجت‌الاسلام فاطمی اضافه کرد: امید می‌رود با اهتمام مدیران فرهنگی، روز ۱۳ آبان سال‌جاری با شکوهی مضاعف برگزار شود؛ روزی که یادآور استکبارستیزی ملت ایران و فداکاری جوانان این سرزمین است، امت اسلامی ایران با حفظ هویت دینی و انقلابی خود، امیدوار است که با تلاش جوانان، معلمان، و مجموعه‌های فرهنگی، در سال‌های آینده موفق‌تر از گذشته شود و بر افتخارات تاریخی خود بیفزاید.

وی افزود: در قالب برنامه‌های مذهبی و دانشجویی، صبح روز سیزده آبان مراسم‌هایی در حوزه‌های علمیه برگزار خواهد شد و پس از آن راهپیمایی باشکوهی با حضور گروه‌های مختلف مردم انجام می‌شود.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری گفت: سیاست‌های جدید آموزشی دولت درباره عدالت آموزشی و تجهیز مدارس، همچون ساخت مدارس استاندارد به جای کانکس‌ها، نویدبخش آینده‌ای روشن برای تربیت نسل مؤمن و دانا است.

کد خبر 920105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.