پارسا جعفری: از نظر مالی دست ذوب‌آهن خالی است / به آینده خوش‌بین هستم

دروازه‌بان ذوب‌آهن گفت: امسال نسبت به شرایط بودجه‌ای و مالی دستمان خالی است و تیم کاملاً جوان است اما به آینده ذوب‌آهن خوش بین هستم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پارسا جعفری امروز_جمعه نهم آبان_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جای تأسف دارد بازی آن طور که در نیمه اول می‌خواستیم پیش نرفت، در نیمه دوم موقعیت‌های بیشتری داشتیم و هجومی‌تر بازی کردیم اما به نظر می‌رسد اگر با دقت‌تر کار می‌کردیم می‌توانستیم با نتیجه دو بر صفر حریف را شکست دهیم.

وی ادامه داد: چند صحنه مشکوک پیش آمد که وی ای آر همگی را رد کرد، امیدوارم در بازی‌های بعدی تمرکز خود را به دست بیاوریم و بتوانیم پیروز از زمین خارج شویم.

دروازه‌بان ذوب‌آهن تصریح کرد: اوایل فصل اتفاقاتی پیش آمد که شرایط بازی نداشتم و از لحاظ روحی و بدنی رفته رفته بهتر شدم، تمام تلاش خودم را انجام دادم تا به شرایط خوب برسم، فرقی ندارد من یا نوشی صوفیانی در درون دروازه باشیم مهم این است پرچم گلرهای تیم بالا برود.

وی خاطر نشان کرد: امسال نسبت به شرایط بودجه‌ای و مالی دستمان خالی است و تیم کاملاً جوان است، به آینده ذوب‌آهن خوش بین هستم.

کد خبر 919860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.