فرهاد قائمی: باید باعث دلگرمی خانواده‌ صابر کاظمی شویم

مربی تیم‌ ملی والیبال نوجوانان گفت: همه ناراحت هستیم و از همه مردم می‌خواهم در این شرایط کنار خانواده صابر باشند، کل ایران نگران صابر هستند اما او هنوز روی تخت بیمارستان است و خانواده‌اش امیدوار هستند، ما هم باید باعث دلگرمی خانواده‌اش شویم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرهاد قائمی پس از بازگشت کاروان ایران از مسابقات آسیایی جوانان ۲۰۲۵ بحرین با بیان اینکه اتفاقی که برای صابر افتاد، همه را ناراحت کرد، اظهار کرد: من درگیر بازی‌های آسیایی بحرین بودم اما حال او را نیز پیگیری می‌کردم. دوستانمان در قطر هم کمک می‌کردند.

وی افزود: همه ناراحت هستیم و از همه مردم می‌خواهم در این شرایط کنار خانواده صابر باشند، کل ایران نگران صابر هستند اما او هنوز روی تخت بیمارستان است و خانواده‌اش امیدوار هستند، ما هم باید باعث دلگرمی خانواده‌اش شویم.

قائمی گفت: دعا کنید، از مردم می‌خواهم برای صابر دعا کنند و از شایعه پراکنی و اخبار جعلی بپرهیزند.

کد خبر 919739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.