ویژه برنامه‌های ایام فاطمیه در حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین (ع) اعلام شد

معاون فرهنگی حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین (ع)، با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه کبری (س)، از برگزاری مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در دو دهه ایام فاطمیه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، سلیمان مهدوی با اشاره به برگزاری ویژه برنامه‌های ایام فاطمیه در حرم مطهر سیدعلاالدین حسین (ع)، اظهار کرد: برنامه‌های عزاداری در دو بخش برگزار می‌شود، در دهه اول، که بر اساس روایتی ضعیف‌تر تعیین شده، به مدت پنج شب مراسم عزاداری همراه با سخنرانی و مرثیه‌خوانی برگزار خواهد شد. این مراسم از ۹ آبان تا سیزدهم آبان، پس از نماز مغرب و عشاء، با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین طباطبائی‌نسب از تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: در دهه دوم، که سندیت تاریخی محکم‌تری دارد، به مدت ده شب مراسم سخنرانی، مرثیه‌خوانی و عزاداری از بیست‌وپنجم آبان برگزار خواهد شد. جزئیات این برنامه‌ها به‌زودی اعلام خواهد شد.

معاون فرهنگی حرم مطهر سید علاءالدین حسین (ع) از برپایی نمایشگاه فرهنگی بیت‌الزهرا (س) در دهه دوم ایام فاطمیه خبر داد و گفت: این نمایشگاه با هدف معرفی شخصیت حضرت زهرا (س) و بازسازی نمادین خانه ایشان، در صحن شرقی حرم مطهر برپا خواهد شد.

مهدوی درباره زمان بازدید از نمایشگاه اظهار کرد: زائران و عزاداران می‌توانند از ساعت ۱۵ تا ۲۰ از نمایشگاه بازدید کنند. همچنین مدارس آموزش و پرورش می‌توانند در نوبت صبح و عصر برای بازدید گروهی هماهنگ کنند.

وی از برگزاری مراسم ویژه بانوان در دهه دوم به مدت پنج روز خبر داد و افزود: این مراسم از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷ برگزار خواهد شد و شامل برنامه‌های عزاداری و فرهنگی ویژه بانوان خواهد بود.

معاون فرهنگی حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین (ع) گفت: هدف از این برنامه‌ها، تعمیق شناخت نسبت به سیره حضرت زهرا (س) و تقویت پیوند معنوی زائران با اهل بیت (ع) است. امیدواریم این ایام فرصتی برای تأمل، معرفت و انس بیشتر با آموزه‌های فاطمی باشد.

کد خبر 919607

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.