تجلیل مدیر منطقه ۶ اصفهان از پرستاران بیمارستان حجتیه به‌مناسبت روز پرستار

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان در آستانه سالروز میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار با حضور در بیمارستان حجتیه، از زحمات و فداکاری‌های پرستاران قدردانی کرد و آن‌ها را نماد صبوری و ایثار در نظام سلامت دانست.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی باقری با حضور در بیمارستان حجتیه و دیدار با کارکنان و پرستاران این مرکز درمانی، روز پرستار را به جامعه پرستاری تبریک گفت و از خدمات بی‌وقفه آن‌ها تقدیر کرد.

وی در این دیدار که با همراهی جمعی از مدیران منطقه انجام شد، ضمن اهدای گل و لوح سپاس به پرستاران اظهار کرد: پرستاران فرشتگان مهربانی، صبر و خدمت‌اند؛ آنان در سخت‌ترین ساعات شبانه‌روز در کنار بیماران می‌مانند و با جان و دل آرامش و امید را به بیماران هدیه می‌کنند. این خدمت بی‌منت، پشتوانه‌ای ارزشمند برای نظام سلامت است.

مدیر منطقه ۶ شهرداری اصفهان با اشاره به نقش مهم پرستاران در ارتقای سطح بهداشت و درمان جامعه، افزود: خدمات پرستاران تنها به مراقبت جسمی بیماران محدود نمی‌شود، بلکه آن‌ها با رفتار انسانی و روحیه شفقت، مرهم روح بسیاری از بیماران و خانواده‌های آنان هستند. این جایگاه، حقیقتاً شایسته تکریم و احترام است.

باقری ادامه داد: شهرداری منطقه شش قدردان تلاش‌های کادر درمان است و آمادگی دارد در زمینه بهبود محیط‌های پیرامونی بیمارستان‌ها، ارتقای دسترسی شهری، مناسب‌سازی مسیرها و بهبود شرایط خدمات شهری در کنار مراکز درمانی همکاری کند.

وی با تبریک مجدد میلاد حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، گفت: امیدواریم همواره شاهد افزایش توجه و حمایت از پرستاران باشیم؛ زیرا آنان ستون‌های استوار سلامت اجتماعی محسوب می‌شوند.

تجلیل مدیر منطقه ۶ اصفهان از پرستاران بیمارستان حجتیه به‌مناسبت روز پرستار

به گزارش ایمنا، در این مراسم از جمعی پرستاران نمونه بیمارستان حجتیه با اهدای لوح تقدیر و شاخه گل تجلیل شد.

کد خبر 918751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.