همکاری با بخش خصوصی راه حلی برای رفع مشکل حمل‌ونقل شهر بهارستان

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی گفت: حمل‌ونقل عمومی بسیاری از شهرها توسط بخش خصوصی اداره می‌شود، یکی از راه‌ حل‌ها برای رفع مشکل حمل‌ونقل بهارستان نیز همکاری با بخش خصوصی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول میرباقری امروز _یکشنبه بیستم مهر_ در حاشیه بازدید اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان از شهر بهارستان اظهار کرد: یکی از مواردی که بر هویت شهر مؤثر است نما و سیما منظر است، در اصفهان سبک معماری پهلوی اول و دوم مشخص است، اما سبک معماری جمهوری اسلامی‌مشخص نیست.

وی با بیان اینکه شهر بهارستان در حال ساخت است، بهتر است با سبک معماری ایرانی اسلامی طراحی شود، افزود: یکی از مشکلات شهر اصفهان بحث چشمه‌های نورانی است، اصفهان توسعه زیادی پیدا کرده است، اما در تمام محلات مسجد وجود ندارد و باید قبل از ساخت واحدهای مسکونی مساجد ساخته شود.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی با اشاره به اینکه حمل‌ونقل عمومی بسیاری از شهرها توسط بخش خصوصی اداره می‌شود، تصریح کرد: حدود ۸۰ درصد اتوبوسرانی شهر شیراز توسط بخش خصوصی اداره می‌شود، یکی از راه حل‌ها برای رفع مشکل حمل‌ونقل بهارستان نیز همکاری با بخش خصوصی است.

میریاقری گفت: یکی از ویژگی‌هایی که شهرهای متمدن دارد، وجود خیابان‌های عریض است که امروز باید مقداری بیشتر از نیاز دیده شود.

کد خبر 914444

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.