به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی نباتینژاد امروز _یکشنبه بیستم مهر_ در حاشیه بازدید اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان از شهر بهارستان اظهار کرد: باید هرم پرسنلی طوری در نظر گرفته شود تا اشتغال به ساکنان برگردد؛ ارتقای هویت فرهنگی و اجتماعی شهر بهارستان دغدغه شورای اسلامی شهر اصفهان است.
وی افزود: بهعنوان عضوی از شورای اسلامی شهر، بهارستان را جزئی از شهر اصفهان میدانم، چراکه شهرها مرز ناحیه خدماتی ندارند، بلکه مرز فرهنگی، تأثیر و تأثر اجتماعی دارند، هویت شهروند بهارستانی از جهان پیرامون تأثیر میپذیرد و باید با برنامهریزی دقیق، این هویت تقویت شود.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: پیشنهاد میکنم، مجموعهای از کلاسهای نظری و عملی «اصفهان شناسی» برای ساکنان جدید شهر برگزار شود تا با هویت اسلامی و فرهنگی منطقه آشنا شوند، همچنین پیشنهاد میکنم اتوبوس گردشگری در مسیرهای مشخص مستقر شود تا شهروندان با تاریخ و فرهنگ منطقه آشنا شوند.
نباتینژاد با اشاره به ضرورت تدوین شناسنامه فرهنگیاجتماعی برای شهر بهارستان گفت: این سند میتواند شامل ویژگیهای فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و هویتی شهر باشد و بهعنوان مرجع برنامهریزیهای شهری مورد استفاده قرار گیرد.


نظر شما