ساخت دو پارکینگ درون‌محله‌ای در بافت تاریخی یزد آغاز شد

مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد از ایجاد دو پارکینگ درون‌محله‌ای در محله شیخداد با هزینه‌ای بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، امین خبیری اظهار کرد: یکی از اقدامات اساسی در حوزه تردد وسایل نقلیه و مباحث ترافیکی در محلات قدیمی و بافت تاریخی شهر یزد، ایجاد پارکینگ‌های درون محله‌ای است که منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد طی چهار سال گذشته توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته است.

وی با اشاره به تملک و ایجاد پارکینگ‌های جدید در محله شیخداد افزود: عملیات کف‌سازی و بدنه‌سازی دو پارکینگ در این محدوده بافت تاریخی آغاز شده است.

مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد گفت: در یکی از این پروژه‌ها، کوچه دراز شیخداد، صاحب پارکینگی به متراژ ۱۰۰۰ مترمربع می‌شود که عملیات عمرانی آن با هزینه‌ای بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال در حال پیگیری است.

خبیری ادامه داد: همچنین در این محله، پارکینگ مسجد فاطمیه با هزینه پنج میلیارد ریال در حال انجام است که عملیات عمرانی آن شامل ۴۰۰ مترمربع کف‌سازی و ۱۲۰ مترمربع بدنه‌سازی است.

کد خبر 914312

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.