برداشت بیش از ۱۲۰ تن پیاز در هر هکتار در شهرستان کیار

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری گفت: طی سال زراعی جاری برداشت بیش از ۱۲۰ تن پیاز در هر هکتار در اراضی کشاورزی شهرستان کیار به ثبت رسیده است.

حسین بهرامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: طی سال‌جاری، بیش از ۸۰ هکتار از اراضی کشاورزی کیار به کشت پیاز اختصاص پیدا کرده که عمده این سطح زیرکشت در شرق این شهرستان قرار دارد و این مزارع به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده که نقش مهمی در افزایش بهره‌وری داشته است.

وی افزود: عملیات کیل‌گیری این محصول در مزرعه ۱۰ هکتاری واقع در روستای قلعه سلیم و با حضور مسئولان مرکز جهاد کشاورزی انجام شد که طی آن برداشت بیش از ۱۲۰ تن پیاز در هر هکتار به ثبت رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری گفت: ارقام کشت‌شده شامل پیاز سفید (فلات، PS، سایروس)، پیاز زرد (تاکی، فلات) و پیاز قرمز بوده‌اند که از کیفیت مطلوبی برخوردار است.

بهرامی با تأکید بر اهمیت توسعه کشت صیفی‌جات پربازده و بازارپسند، این اقدام را گامی مؤثر در راستای تأمین امنیت غذایی و افزایش درآمد کشاورزان دانست و بیان کرد: جهاد کشاورزی همواره در جهت حمایت از کشاورزان، اقدامات متعددی را در دستور کار دارد.

کد خبر 914296

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.