مصوبه شورای شهر مشهد برای نامگذاری تعدادی از معابر شهری به نام شهدا

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در تشریح مصوبات یکصد و شصت و دومین جلسه علنی شورای شهر، از تصویب نامگذاری تعدادی از معابر شهری به نام شهدا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو امروز _شنبه نوزدهم مهر_ در پایان یک‌صدوشصت.ودومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در جمع خبرنگاران به تشریح مصوبات این جلسه پرداخت و اظهار کرد: دستور اول لایحه نامگذاری تعدادی از معابر شهری به نام شهدای گرانقدر بود که با رأی مثبت اعضای شورای شهر، به تصویب رسید.

وی افزود: دستور دوم درباره تسویه بخشی از مطالبات ارتش جمهوری اسلامی از شهرداری مشهد بود که این موضوع هم تصویب شد و مقرر شد نسبت به بدهی‌های ارتش که متقابلاً با شهرداری در رابطه با واگذاری زمینی که در حوزه جهانشهر داشتند، مورد موافق اعضا قرار گرفت که ان شاء الله یک اقدام خوب برای شهر مشهد باشد.

کد خبر 914116

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.