طرح «بارقه» با پوشش نزدیک به ۲۰ هزار دانش‌آموز در استان همدان اجرا می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: با اجرای آزمایشی طرح «بارقه» که در سال قبل با پوشش ۵۰ کلاس دوره ابتدایی و ۳۰۰۰ دانش‌آموز اجرا شد، طرح روخوانی و روانخوانی هم‌زمان با حفظ جزء سی در ۷۰۰ کلاس درس و با پوشش ۲۰ هزار دانش‌آموز اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، رسول شیدایی صبح امروز_ شنبه نوزدهم مهر_ در حاشیه جلسه طرح بارقه در سالن شهید شکری اظهار کرد: در راستای طرح کشوری حفظ جزء سی قرآن کریم و آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، این طرح بزرگ با محوریت دارالقرآن‌های استان اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه روخوانی قرآن کریم، نه‌تنها مهارتی آموزشی بلکه پلی استوار برای پیوند دانش‌آموزان با مفاهیم عمیق دینی و اخلاقی است، افزود: در آموزش و پرورش استان، توجه به قرآن به‌عنوان محور تربیت معنوی مورد تأکید جدی قرار دارد و تلاش می‌شود با تقویت برنامه‌های قرآنی، زمینه انس بیشتر دانش‌آموزان با کلام وحی فراهم شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: اعتقاد داریم که آموزش صحیح روخوانی قرآن، مقدمه‌ای برای فهم، تدبر و عمل به آموزه‌های الهی است و نقش مهمی در رشد متوازن شخصیت دانش‌آموزان ایفا می‌کند.

وی بیان کرد: با اجرای آزمایشی طرح بارقه که در سال قبل با پوشش ۵۰ کلاس دوره ابتدایی و ۳۰۰۰ دانش‌آموز اجرا شد، طرح روخوانی و روانخوانی هم‌زمان با حفظ جزء سی در ۷۰۰ کلاس درس و با پوشش ۲۰ هزار دانش‌آموز اجرا می‌شود.

شیدایی ادامه داد: مدیران دارالقرآن‌ها با همکاری و همیاری معاونت ابتدایی مناطق و با حضور مربیان دارالقرآن‌ها به رصد این مدارس پرداخته و به عنوان راهبر به مدارس سرکشی خواهند کرد.

وی یادآور شد: جهت آموزش صحیح طرح دوره آموزشی این آموزگاران تا ابتدای آبان در مناطق برگزار شده و در پایان طرح در خرداد ۱۴۰۵ از بهترین دارالقرآن‌ها و آموزگاران و مدارس موفق تجلیل به عمل خواهد آمد.

کد خبر 913871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.