جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان فرصتی برای عدالت فرهنگی و لبخندهای ماندگار است

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: حضور مدیریت شهری در سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان، گامی برای تحقق عدالت فرهنگی، نشاط اجتماعی و هم‌افزایی نهادهای مردمی برای حمایت از آینده‌سازان این سرزمین است.

محمد صیرفی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری برنامه‌های جانبی جشنواره در نقاط مختلف شهر اظهار کرد: سال جاری تلاش کردیم نگاه جشنواره را از سالن‌های سینما به بطن زندگی شهروندان گسترش دهیم که یکی از برنامه‌های شاخص منطقه ۱۰، برگزاری ویژه‌برنامه جشنواره در مدرسه شهید مفتح است؛ مدرسه‌ای که میزبان گروهی از کودکان کار و دانش‌آموزان کم‌برخوردار است و حضور در میان آن‌ها، معنای واقعی رسالت اجتماعی مدیریت شهری را یادآور می‌شود.

وی با بیان اینکه رویدادهای فرهنگی باید از سطح تبلیغاتی فراتر روند و به جریان‌های پایدار اجتماعی تبدیل شوند، افزود: در این طرح، شهرداری منطقه ۱۰ با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان و دبیرخانه جشنواره، بستری فراهم کرده تا این کودکان ضمن تماشای فیلم‌های منتخب، در کارگاه‌های آموزشی، بازی‌های گروهی و برنامه‌های شاد فرهنگی نیز شرکت کنند به دلیل اینکه هدف ما فقط نمایش فیلم نیست، بلکه ایجاد حس تعلق، شادی و امید در دل کودکانی است که شاید کمتر فرصت تجربه فضای جشنواره را دارند.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان با تأکید بر اینکه عدالت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی یکی از مؤلفه‌های کلیدی در سیاست‌های منطقه ۱۰ است، گفت: کودکان کار هم بخشی از پیکره جامعه شهری ما هستند و ما موظفیم بستر رشد فرهنگی و روحی آن‌ها را فراهم کنیم که با حضور برنامه‌های جشنواره در این مدرسه، نمادی از شهری است که در آن هیچ‌کس فراموش نمی‌شود و نشاط، سهم همه است.

صیرفی‌نژاد با قدردانی از همراهی فرهنگیان، مربیان و گروه‌های مردمی فعال در این طرح افزود: امید داریم که این تجربه فرهنگی، آغازگر حرکتی مستمر باشد تا در سال‌های آینده، مدارس بیشتری در مناطق کم‌برخوردار نیز به این جشن فرهنگی بپیوندند و اصفهان با چنین رویکردی می‌تواند نه‌فقط میزبان جشنواره‌ای بین‌المللی، بلکه الگوی شهری انسانی، مهربان و عدالت‌محور برای نسل آینده باشد.

کد خبر 913539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.