اجرای عدالت آموزشی و ارتقای زیرساخت‌های تعلیم و تربیت از اولویت‌های خراسان جنوبی است

استاندار خراسان جنوبی گفت: اجرای سیاست عدالت آموزشی و ارتقای زیرساخت‌های تعلیم و تربیت از مهم‌ترین اولویت‌های استان است و با حمایت دولت و مشارکت فرهنگیان، مسیر آموزش در خراسان جنوبی تحولی چشمگیر را تجربه می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمدرضا هاشمی شامگاه _چهارشنبه شانزدهم مهر_ در نشست شورای آموزش و پرورش استان با حضور وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: خراسان جنوبی از دیرباز به‌عنوان خاستگاه علم و فرهنگ شناخته می‌شود و موفقیت‌های اخیر دانش‌آموزان در کنکور سراسری، نمادی از تلاش نظام‌مند فرهنگیان و خانواده‌هاست.

وی افزود: در سال جاری بیش از ۲۸۰ دانش‌آموز استان موفق به کسب رتبه‌های زیر هزار در کنکور شدند که نیمی از آنان در جمع دارندگان رتبه‌های تک‌رقمی و دورقمی قرار دارند.

استاندار خراسان جنوبی با قدردانی از توجه ویژه وزیر آموزش و پرورش به استان گفت: با حمایت‌های دکتر کاظمی و همراهی معلمان، وضعیت آموزش و پرورش نسبت به گذشته بهبود یافته و توسعه فضاهای آموزشی و ورزشی در اولویت برنامه‌ها قرار گرفته است.

وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر تحقق عدالت آموزشی بیان کرد: در راستای این سیاست، ستاد توسعه فضای آموزشی در استان فعال شده و تاکنون بیش از ۱۰۵ پروژه در قالب ۴۲۵ کلاس درس با میانگین پیشرفت فیزیکی ۶۶ درصد در حال اجراست.

هاشمی خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی در برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم رتبه سوم کشور را کسب کرده که این موفقیت، حاصل هم‌افزایی مدیران، معلمان و دانش‌آموزان است.

وی از حمایت دولت در توسعه فضاهای ورزشی مدارس قدردانی کرد و گفت: در دانشگاه فرهنگیان نیز با وجود فارغ‌التحصیلی ۷۵۰ دانشجو، همچنان نیاز به فضا و خوابگاه احساس می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات حمایتی از دانش‌آموزان کم‌برخوردار افزود: با همکاری کمیته امداد و گروه‌های جهادی، تاکنون بیش از ۳۵ هزار بسته نوشت‌افزار میان دانش‌آموزان نیازمند توزیع شده است.

وی نقش انجمن‌های اولیا و مربیان را در پیشبرد اهداف آموزشی استان برجسته دانست و اظهار داشت: مشارکت خانواده‌ها در تصمیم‌سازی‌های آموزشی، یکی از ویژگی‌های ارزشمند خراسان جنوبی است.

هاشمی با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، به‌ویژه سردار شهید احمد کاظمی گفت: سالن جلسات استانداری به‌نام این شهید سرافراز مزین خواهد شد تا یاد و راه او الهام‌بخش مدیران استان باشد.

کد خبر 913334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.